Ik gebruik hiervoor de calculator van Studenten.net.

Inkomsten

Kenza inkomsten

Ik zit nog in de oude regeling van studiefinanciering, dus ik krijg nog een basisbeurs die later een gift wordt. Omdat ik niet zoveel werk heb ik minder inkomen dan een gemiddelde student. Ik vind dat helemaal niet erg omdat ik me liever focus op school dan dat ik alleen maar werk. 

Van mijn ouders krijg ik ook geld om dingen van te kopen die ik nodig heb. Als ik echt in de problemen zit in een maand, dan krijg ik gewoon hulp van mijn ouders. Sinds ik 18 ben, betaal ik alles zelf en heb in die tussentijd maar één keer om geld gevraagd. 

 

Uitgaven

Kenza uitgaven

Ik woon thuis dus ik hoef gelukkig geen huur te betalen. Mijn telefoonrekening is niet altijd even hoog maar ik ga er de laatste tijd wat vaker overheen. Zeker met deze opleiding moet ik veel bellen, haha. 

Tijdens het uitgaan geef ik ook niet veel geld uit, deels ook omdat ik geen alcohol drink als ik uitga. Dat scheelt echt en je kunt lekker naar huis wanneer je wilt (AUTO). 

Ik heb voor vakantie eigenlijk nog niks uitgegeven, aangezien ik alleen zomer- en kerstvakantie heb :(. 

In principe houd ik per maand genoeg over om de overige dingen te betalen, zoals eten. Tegenwoordig koop ik bijna niks meer op school aangezien ik al het eten wat ik mag eten meeneem naar school. 

Liefs, 
Kenza

 

Meer van Kenza

Meer van de andere Helden

Zelf je inkomsten en uitgaven op een rijtje zetten?