Tintelend glijmiddel

Ken je jouw nieuwe bedpartner net en wil je hem of haar niet meteen afschrikken? Begin dan heel braaf met massageolie of een tube glijmiddel. Er zijn verschillende varianten; ga voor een lekker smaakje, een tintelend gevoel of krijg het echt warm met glijmiddel dat warm wordt wanneer het met aanraking komt met je huid.

 

Dubbel de fun

Een vibrator om jouw dushi naar een hoger level te trillen is leuk, maar daar voel je zelf vrij weinig van. En andersom: jouw boy een masturbeer-hulpmiddel te geven, kan nogal raar overkomen. Kies daarom voor een duo-stimulator, bijvoorbeeld deze heftige Pulse II. Deze kan zowel m/v bevredigen, ideaal toch.

Sexy spelletjes

Ook een goeie om het warm te krijgen, speel een sexy spelletje. Houd het decent met Kamasutra-dobbelstenen, schaf een sexy pakje aan of sla je slag op Aliexpress door voor nog geen 15 euro een bondage-set te kopen.

 

Geen scharrel?

Heb jij geen scharrel om te verwennen met een heet cadeau? Poor you, maar niet getreurd! Verwen jezelf dan met surrogaatscharrel. Ga jij voor de Rifrano doll met echte siliconen of is de Massief Mannelijke Wortel meer jouw ding? Kost je nog geen 2000 dollar, koopje!

 

Shop jouw sexy stuff met korting!

Wanneer je jouw aankopen – bijvoorbeeld op Bol.com, Aliexpress of Willie – via ons shoppingplatform Stufi vanStudenten.net koopt krijg je een percentage van het aankoopbedrag terug.

 

Coverbeeld: Pixabay