Met onderstaande gadgets die bij ons te winnen zijn, ben jij weer een tijdje behoed voor stille, saaie momenten!

X- Minimax Speakers De X-Minimax is de rage van dit moment! Een stereospeakerset met twee losse speakers die door magneetjes aan de onderkant aan elkaar vastgezet kunnen worden gemaakt. Makkelijk mee te nemen dus. Leuk aan de kleine speakers is het indrukwekkend geluid en de goede bas. De X-minimax is ingeklapt zo groot als een ei en uitgeklapt kleiner dan een kuiken. Handig om mee te nemen naar strand, op de fiets, naar school maar ook gewoon als je staat te koken of de was moet doen.

Spy pen Kunnen camera's nog kleiner?! Dat lijkt me niet. Met de Spy pen kan je niet alleen schrijven; je kan er ook mee filmen met geluid én foto's maken!Er zit 4 GB geheugen in dus je hebt uren filmplezier mét geluid. Het cameraatje zit verborgen boven het clipje en valt helemaal niet op. Hoe leuk kan spioneren zijn?!

Alkaline Lader Alles is tegenwoordig bijna draadloos en op batterijen te gebruiken. Het handigst is dan dat je die batterijen ook weer kan opladen, zodat je ze snel en makkelijk weer kan gebruiken! Met deze alkaline lader heb jij altijd batterijen bij je die opgeladen zijn, zodat je nooit meer hoeft te balen als de batterij van je camera weer eens leeg is!

Hebben? Je kunt deze te gekke gadgets bij ons winnen, maar je kunt ze natuurlijk ook gewoon meteen bestellen! Check snel [link:16295] en bestel online deze bijzondere items of een van de andere vele gadgets die [link:16295] aanbiedt.