De eerste uitbreiding voor De Sims 2 is inmiddels uit: De Sims 2 Studentenleven. Je Sim gaat naar de universiteit en stort zich in het studentenleven. Dat betekent feestjes, studenten-verenigingen, kalverliefde etc. Wij mogen 2x deze uitbreidingsset weggeven. Doe dus mee met de prijsvraag!

Sims in het studentenlevenJe Sims zijn nu jongvolwassenen die het huis verlaten om zich in het roemruchte studentenleven te storten. Laat ze kennis-maken met alle aspecten van het studentenleven, zodat ze de Superstudent van de campus kunnen worden. Voor het eerst zijn ze helemaal vrij om te feesten, lid te worden van een club, een band op te richten en de gekste grappen uit te halen.

Je Sims kunnen de coolste plekken op de campus verkennen: restaurantjes, sportscholen, koffiehuizen en meer. Help ze nieuwe levenswensen te vervullen om meer beloningen vrij te spelen en alle voordelen van hun universiteitsjaren te plukken.

Word de Superstudent van de campusJe Sims hebben allemaal nieuwe verlangens en angsten, die samenhangen met hun sociale en academische leven. Ontwikkel hun vaardigheid om invloed uit te oefenen op vrienden, studiegenoten en de faculteit.

Nieuw 'studentenstadje'Je Sims kunnen nu de ultieme fantasie over het studentenleven laten uitkomen door op de campus te wonen, onuitgenodigd op feestjes te verschijnen of te chillen met hun vrienden in hun eigen optrekje.

Studentikoze activiteitenGa bij een band, val onuitgenodigd op feestjes binnen, zoek een parttime baantje, doorsta een ontgroening bij een geheim genootschap, druk je eigen geld en fraudeer met je studieresultaten. Hoe brengen jouw Sims hun studentenjaren door?