Sneeuwwitje

Oeh, wat vond ik de spiegel uit de film Sneeuwwitje ENG! Ik zie hem nog voor me  

Nemo 

‘Blijf maar zwemmen, blijf maar zwemmen…’ 
Uit de hele film vind ik de scene dat Dory haar eigengemaakte lied ‘Blijf maar zwemmen’ zingt en daarna doorgaat met walvisgeluiden het allerleukst.

Blub ik ben een vis

Van deze film kan ik me vooral het voorstukje van K3 met het lied ‘Ik ben een klein geel visje in een zee van blau-auw!’ nog heel goed herinneren. Dat voorstukje + de hele film staat trouwens ook op YouTube zag ik!

Anniek dvds 2

Babe 

Ach, dat zielige varkentje Babe dat eenzaam op de jaarmarkt moest staan… En dan over iemands hand heen plast. Yup, het zijn toch wel echt de typische poep-en-plas grapjes die je natuurlijk het beste onthoudt 

Bassie & Adriaan

Bij mijn opa en oma heb ik úren naar Bassie en Adriaan gekeken. Ik denk dat ze een stuk of tien verschillende films van hen hadden, die ik allemaal minstens drie keer heb gezien. “Stommeling, uilskuiken, bal gehakt, frikandel, zak patat, bitterbal, bamihap, kroket!” Wie kent het nog?

Black Beauty

Deze film geldt denk ik vooral voor alle vrouwen die dit artikel lezen. Want wie van jullie heeft deze film níet gezien in haar jeugd?

A Cinderella Story  

Nog zo’n typische vrouwenfilm: A Cinderella Story, met Hilary Duff in de hoofdrol. Ik verslond die film vroeger, ik heb hem sowieso vaker dan 15 keer zien. Heerlijk 
Wat was jouw lievelingsfilm vroeger?

 
 


Meer van Anniek

Meer van de andere Helden