Met de pas kun je gebruikmaken van  meer dan 500 acties. Hierdoor kun je gratis dé hoogtepunten van Rotterdam bezoeken of met korting eten bij de lekkerste restaurants. Hieronder de route voor de leukste uitjes.

route rotterdampas

Gratis entree voor de Euromast

Als je aan Rotterdam denkt, dan denk je aan de Euromast: een icoon in de skyline van de stad. De Euromast heeft werkelijk het mooiste uitzicht over Rotterdam. 
Waar: Parkhaven 20

rotterdampas euromast

Kijk-Kubus

Misschien wel na de Euromast het bekendste icoon van Rotterdam, de lelijke maar prachtig gemaakte kubussen. Een prachtig staaltje architectuur. Met de Rotterdampas kun je een kijkje nemen in één van de kubussen. 
Waar: Overblaak 70

rotterdampas kubuswoningen

Lasergame Rotterdam

Bij Lasergame Rotterdam kun je gratis één potje lasergamen. De hal is niet de beste lasergame-hal ooit. De pistolen zijn van goede kwaliteit, maar in het midden staat een grote heuvel; daardoor kunnen alleen de zijkanten van de hal echt gebruikt worden. In het midden is namelijk geen beschutting te vinden. Ondanks de kleine hal is lasergamen mijn favoriet op deze lijst. 
Waar: Parkhaven 9

lasergamen

Rondvaart Rotterdam met de Spido

Met de Rotterdampas kan je ook gratis een rondvaart maken met de Spido over de Maas. Als echte Rotterdammer is dit zeker iets wat je ooit moet meemaken. De Spido komt langs schepen die zo groot zijn als flatgebouwen of langs meterhoge opgestapelde containers.   
Waar: Willemsplein 85

rotterdampas boot

Een gratis ijsje bij IJssalon Venezia

Bij IJssalon Venezia kan je gratis een hoorntje halen met twee bollen Italiaans ijs. Altijd goed!
Waar: Oude Binnenweg 125-B 

Drie keer gratis naar de film

Als je iets minder avontuurlijk bent ingesteld, dan kan je de Rotterdampas ook altijd aanschaffen omdat je in totaal vier keer gratis naar de film kan. Zowel bij Pathé, Cinerama en LantarenVenster kan je gratis een filmpje pakken. 
Pathé: Schouwburgplein 101
Wolff Cinerama: Westblaak 18
LantarenVenster: Otto Reuchlinweg 996

rotterdampas laurenkerk 2 gedraaid

Beklimmen van de Laurenkerk

Ondanks dat in de Tweede Wereldoorlog zowat alles tot de grond is gebombardeerd, is deze prachtige kerk nog in uitstekende staat. Met goed weer is het uitzicht hier prachtig en kun je uitkijken over de markt, de haven en het centrum. Met de pas kun je gratis één keer de Laurenstoren beklimmen.
Waar: Grotekerkplein 27

rotterdampas laurenkerk

Wil je iets meer aan sport en beweging doen dan kan je met de Rotterdampas ook terecht bij verschillende zwembaden, proeflessen, yoga, skaten of verschillende soorten fitnesstraining. Kijk voor het gehele assortiment op www.rotterdampas.nl

rotterdampas


Rotterdam_SW_Banner_large