Vakantie

Kerst vieren op de Malediven en oud & nieuw op Times Square; waar je in de (koude) wintermaanden natuurlijk het meeste naar verlangt is een vakantie. Ga je voor een warme bestemming of ervaar je liever het échte kerstgevoel? Weg van school, werk, alles en iedereen: het genieten kan beginnen. En als je dan toch bezig bent, waarom dan niet alles meteen in een luxe vijf-sterren resort? Businessclass vliegen? De hele vakantie onbeperkt champagne drinken? Heerlijke gedachten om bij weg te dromen.

 

iPhone 7

Veel te duur om als student aan te schaffen maar toch wilt iedereen ‘m stiekem wel. Je hebt in principe helemaal geen verstand van telefoons en wat deze iPhone allemaal wel niet kan, maar in ieder geval weet je wel dat het gewoon een supermooi dingetje is. Oh, en zeiden we al duur?

 

Aflossing studieschuld

Iedereen ervaart het weleens: midden in de nacht wakker worden en schrikken van je torenhoge studieschuld. Hoeveel jaar moet ik werken om alles af te lossen? Wat zou het toch fijn zijn als je je vrienden van deze stress af kunt helpen. Of nog fijner wanneer jij dit zelf cadeau krijgt!

 

Auto

De gedachte om nooit meer met het ov te hoeven reizen is waarschijnlijk een van de mooiste die je maar kunt bedenken. Nooit meer te laat door uitvallende treinen, nooit meer als een sardientje opgepropt in rijdende voertuigen en geen stinkende mensen meer om je heen (of nouja…). Een auto cadeau geven brengt voor jou ook voordelen mee, want de gelukkige kan jou nu uiteraard elke dag ophalen en wegbrengen. Een mooie win-winsituatie.
 

 

Coverfoto: Liz Huisman