Johnny’s Burger Company is een betrekkelijk nieuwe burger-bezorgzaak, want volgens de site bestaan ze pas sinds 2011. We gaan voor een soortgelijke burger als de vorige keer, maar deze keer heet ie gewoon lekker makkelijk de Cheese Classic Burger met als extra's ui, kalkoenbacon en jalapeños (die laatste waren trouwens gratis, altijd leuk). En hoewel ik eerder had gezegd geen aardappelfan te zijn, voor twisterfries maak ik graag een uitzondering.

eten bestellen burger
 
Het eerste wat opviel was de snelheid. Nog geen twintig minuten na mijn order werd er al aangebeld, een goed begin. De burger zag er goed en ze waren royaal met de twisterfries geweest. En dat allemaal voor net iets meer dan een tientje, met gratis mayonaise en zonder bezorgkosten. 

Dan de burger: deze was niet zo warm als de twisterfries waren, vanwege de goede smaak heb ik me daar minder aan gestoord dan gedacht. De oranjeroze saus die op de burger zat gaf een lekkere extra smaak naast het vlees en de jalapeños gaven het net die wat scherpere bite. Verder zat er een tomaatje, sla, cheddar en natuurlijk die ui op de burger, die het geheel bij elkaar ook een goed vullende burger maakte.

hamburger frietjes
 
Overall was het gewoon een goede cheeseburger en met de twisterfries erbij een lekkere maaltijd voor weinig geld. Die Johnny surely knows his burgers!

 


Rotterdam_SW_Banner_large