NRC

Het Nieuw Rotterdams Café is een leuke tent met een gevarieerd publiek. Iedereen voelt zich hier thuis, je kunt er lekker eten en drinken en ook een feestje bouwen in het weekend. Door de relaxte sfeer en de vele bezoekers zul je hier geen last hebben van awkward silences, en is je date gewoon lekker gezellig, niet al te formeel. 

Vicini

Erg leuk Italiaans restaurant, met ontzettend lekker eten. Ideaal om samen te gaan lunchen. Er hangt een chille sfeer, er wordt een lekker muziekje gedraaid en het restaurant ziet er erg mooi uit van binnen. Oh, en de koffie is om verliefd van te worden. 

Thurston Rotterdam

Heb je meer zin in iets actiefs? Dan is Thurston misschien wel wat voor je eerste date. Een gezellig poolcentrum met een leuke bar. Gezellig om een balletje te tikken terwijl je elkaar beter leert kennen. Ook staan hebben ze studentenacties, zodat je voordelig kan poolen! 

Glowgolf

Gelegen op de grens van Capelle ligt het centrum van Glowgolf waar je kunt glow-in-the-dark-midgetgolfen. Weer eens wat anders, lekker actief en gezellig. Voor als je weer eens iets nieuws wil proberen. 


Rotterdam_SW_Banner_large