Deze zaak is dus inmiddels goed bekend in Rotterdam. De belangrijkste vraag blijft dan natuurlijk; hoe is de kapsalon? Leuk dat je het vraagt, want dat gaan we meteen testen.

Hoe snel gemaakt?

Je kan bij elk onderdeel kun je weer 5 punten verdienen. De Has weet een goede kapsalon neer te zetten in 7 minuten en 15 seconden en is met deze tijd een hele snelle. 4 van de 5 punten voor dit onderdeel.
4

Eerste indruk

Ziet er goed uit, wat veel sla voor mijn smaak, maar verder prima. 4 van de 5 punten.
4

Vlees-patatverhouding

Ja dit is dus kut. Als je kapsalon bestelt, wil je goede stukken vlees erin en niet een dun laagje vlees over drie kilo patat. Ik heb nu een beetje het idee dat ik in de maling genomen ben door mijn op eerste indruk goed uitziende kapsalon, die mij vervolgens teleurstelde door de bijna vegetarische  hoeveelheid vlees die er op is gekwakt, 1 van de 5 punten.
1

Overall smaak

Jammer dat er zo weinig vlees op zit maar verder is de kapsalon best lekker. Deze positieve verrassing terwijl ik heel erg van vlees houd, krijgt 3 van de 5 punten.
3

De prijs-kwaliteitsverhouding

Tegenwoordig kan je overal voor elk klein bedrag pinnen, maar dit is niet het geval bij de Has, hier kost dit 50 cent extra. What the Has, Has?! Bij sommige verkopers op de markt van Blaak kan je zelfs zonder transactiekosten betalen via pin. Het bijbetalen om te kunnen pinnen is niet meer van deze tijd en vrijwel elke student pint alles. In dit geval lijden studenten door zulke maatregelen. Buiten het feit dat het pinnen superslecht is, was de kapsalon best aardig. Het kost met contant geld 6 euro om een kapsalon aan te schaffen in de Has. 1 van de 5 punten door het pin-beleid dat uit 2010 komt.
1

Oordeel

De Has komt hiermee op een totaal score van 13 punten van de 25 te verdienen punten en gaat dus niet zo lekker. Gelukkig is het onderzoek nog niet klaar en kan ik lekker kapsalon blijven eten. Ik woog trouwens 73 kilo voor ik begon met dit onderzoek en ik ben benieuwd naar hoeveel het is als ik klaar ben.
 

Hoe de kapsalon van Mr Kebab is, lees je hier