Mario's is een leuke zaak, gelegen aan de Hoogstraat (vlak bij Blaak of zoek via Google Maps zoals iedereen). Ik woon hier zelf dichtbij dus ik ben een frequente besteller en bezoeker van deze zaak.

Hoe snel gemaakt?

Een goede tijd van 7 minuten en 36 seconden zorgt ervoor dat ze een van de snellere zijn en geeft een score van 4 van de 5 punten. 
4

Eerste indruk

De kapsalon ziet er gewoon goed uit, alleen het bakje is niet helemaal gevuld. Da’s natuurlijk een beetje jammer. Je wil gewoon dat die hele bak uiteraard tot de nok toe vol zit met alles wat ongezond is, want anders bestel je geen kapsalon. 3 van de 5 punten. 
3

Vlees-patatverhouding

Supergoed, echt lekker vlees erop en ook perfect in verhouding. 5 van de 5 punten dus. 
5

Overall smaak

Goede vlees-patatverhouding maar echt serieus weer verbrande patatjes erin. Dit is al de derde zaak waar dit gebeurt en is altijd niet relaxed. Fiks dit, kebabzaken van Rotterdam! Verder goede smaak, alsnog 3 van de 5 punten.
3

De prijs-kwaliteitsverhouding

De standaardprijs van € 6 voor een kapsalon is een goede prijs. Ik zal er snel nog een halen. 5 van de 5 punten. 
5

Oordeel 

In totaal heeft Mario’s 20 punten gehaald in dit grote kebabonderzoek. Dit is een goede score, zeker voor een zaak die ook pizza's en ander eten verkoopt; je verwacht eigenlijk iets minder.

Het eindoordeel

De eindscore van dit onderzoek is:
1. Jaffa 20,5
2. Mario's 20
3. Mr. Kebab 19,5
4. El Aviva 19
5. Has 13
Jaffa is de winnaar, erg lekkere kapsalon op een net iets andere manier gepresenteerd dan de rest. Zeker een aanrader. 

Verder heb ik mijzelf gewogen voor en na het onderzoek. Het resultaat is verrassend want dat is een toename van 73 kilo naar 73,4 kilo. Deze kleine toename is misschien te wijten aan spierafname of dat ik het studentenleven aan het winnen ben. Ik hoop zelf het laatste.

Heb jij een verzoek voor een ander Rotterdams onderzoek? Laat het hieronder weten!

 
Rotterdam_SW_Banner_large