Dit is gekomen doordat er een kapper steeds shoarma en patat bestelde bij El Aviva, en het in één bak wilde hebben. Klanten van deze kapper waren benieuwd naar dit gerecht en de kapper verwees ze naar de El Aviva, waardoor de kapsalon dus op het menu kwam.

Niet lang hierna namen andere kebabzaken het over en werd de kapsalon een begrip in Rotterdam en in heel Nederland. Als bedenkers van de kapsalon verwacht je een hoop van deze zaak waardoor we dus eens een bezoekje gingen brengen aan de El Aviva.

Hoe snel gemaakt?

De snelste tijd bij far is neergezet door de El Aviva. Met een tijd van 3 minuten en 38 seconden ben je eigenlijk verbaasd over hoe snel het wel niet klaar is. 5 van de 5 punten.
5

Eerste indruk 

De kapsalon ziet er goed en smakelijk uit, alleen steekt een aangebrand patatje  door de kaas heen. Misschien een slechte voorbode voor de rest van de kapsalon? Eten om erachter te komen. 3,5 van de 5 punten.
3,5

Vlees-patatverhouding

El Aviva heeft als uitvinder van de kapsalon natuurlijk de meeste ervaring met het maken ervan en die ervaring komt terug in de kapsalon. Goed veel en ook lekker vlees in combinatie met gelukkig niet meer dan 1 verbrand patatje.4 van de 5 punten.
4

Overall smaak

De smaak valt  een beetje tegen. Als de kapsalon zo snel klaar is, weet je eigenlijk al: dit komt uit wat bakjes en is al een halve dag geleden gesneden. Even vers zo’n schaap scheren smaakt een stuk beter dan ff uit een bakkie halen. 2,5 van de 5 punten.
2,5

De prijs-kwaliteitsverhouding

Net als Jaffa zit El Aviva in de duurdere categorie kebabzaken. Echter is dit prijsverschil niet echt goed verdedigbaar en vind ik de 7 euro die ik er voor kwijt was toch best prijzig. 3 van de 5 punten.
3

Oordeel

El Aviva komt op een totaal score van 19 uit. Niet het hoogste, maar toch best goed. Leuk voor de gene die erg sentimenteel zijn over kapsalon om bij de zaak die er mee is begonnen te gaan eten.


Rotterdam_SW_Banner_large