Namelijk: de manier van kapsalon serveren in de zaak zelf, dit gebeurt namelijk op een bord in plaats van de standaard aluminimum bakjes. 

Hoe snel gemaakt?

De Jaffa presteerde het om een kapsalon neer te kunnen zetten in 7 minuten en 35 seconden. Dit verdient een 4,5 van de 5 punten.4,5

Eerste indruk

Ziet er beter uit dan in elke andere zaak. Het feit dat het op een bord geserveerd wordt, zorgt ervoor dat het er een stuk aantrekkelijker uitziet dan in een aluminium bakje. Verder zou ik wel zonder de drie kilo sla kunnen die er is op geknald, maar goed. 4 van de 5 punten.

Vlees-patatverhouding

Belangrijk. Dit is er goed uit gekomen. Ik was eerst wat huiverig toen ik de grote bos sla zag liggen, maar de goede vlees-patatverhouding was wederom aanwezig en is doordat het op een bord ligt chiller te eten. 5 van de 5 punten.
5

Overall smaak

Lekker vlees. Er waren wat patatjes aangebrand, wat een niet-echt-prettige verbrande smaak gaf bij sommige happen. Je denkt misschien, die eet je dan toch niet op? Maar dat doe je wel, zeker als je dronken even kapsalon komt halen. En voor die mensen doe ik graag dit onderzoek. 3 van de 5 punten
3

De prijs-kwaliteitsverhouding

Met een prijs van 7 euro voor een kapsalon zit Jaffa in het duurdere segment van de kebabzaken, maar daar krijg je dan wel veel voor. Het op een bord serveren, goed vlees, alles goed erop en eraan en echt goed veel kapsalon. 4 van de 5 punten dus.

4

Oordeel

Jaffa heeft met een totaal score van 20,5 punten van de 25 zich opgebokst tot een van de beste zaken van Rotterdam. Maar zijn ze ook de beste? Stay tuned voor meer kapsalon-onderzoek.