Vandaag deel 1: Mr Kebab! Het eerste etablissement waar ik me aan ga wagen is een bekende van me: de Mr Kebab.

Wanneer je wel eens iets hebt besteld bij thuisbezorgd.nl, dan weet je dat je suggesties voor de bezorgservice kan plaatsen. Mijn huisgenoten en ik vragen altijd om een tekening wanneer we er bestellen en elke keer zit er ook een tekening bij. 

rsg kebab samen

Om een goede overall score van de kapsalons te maken zullen er tussen de 1 en de 5 punten worden geven per onderdeel van de kapsalon.

Hoe snel gemaakt

Om hier een eerlijke indruk van te krijgen bestelde ik in de zaak zelf. Immers: hoe verder je van de zaak woont, hoe langer de bezorgtijd.  
Het lukt deze zaak een kapsalon af te leveren in 9 minuten en 46 seconden, wat best prima is - maar ik was de enige in de zaak, wat er voor zorgt dat de snelheid maar 2,5 van de 5 punten krijgt.
2,5

De eerste indruk

De kapsalon ziet er goed uit, alleen is het bakje niet echt helemaal vol. Zeker als je dronken bent wil je gewoon een goedgevulde bak. Voor deze bak de 3 van de 5 punten. 
3

Vlees-patatverhouding

Wat een kapsalon maakt of breekt is de vlees-patatverhouding. De Mr Kebab heeft dit perfect onder de knie, wat voor een 5 van de 5 punten score zorgt.
5

Overall smaak

De overall smaak was top. De goede vlees-patatverhouding en goede sla erop maakt het een goede kapsalon. 5 van de 5 punten.
5

De prijs-kwaliteitverhouding  

Voor het bestellen in de zaak kost een grote kapsalon € 6 en pinnen is gratis. Dit is heel erg chill, want welke student pint niet vrijwel alles? De 6 euro in de zaak was het zeker waard voor de kapsalon en krijgt dan ook 4 van de 5 punten.
4

rsg mr kebab liggend

Mr Kebab komt daarmee uit op een totaal score van 19,5 (van de 25).

Stay tuned voor het vervolg van de grote Rotterdamse Kebab-test! Wat is jouw favoriete kebab-zaak?