De Likt

Dit Rotterdamsche electro-hiphoptrio bestaat nog maar drie jaar, toch is deze band veel te op festivals zoals het Metropolis in Rotterdam en hebben ze al veel prijzen gewonnen. Met heftige optredens en rauwe teksten valt deze band erg op. Alle drie de leden studeerden aan de Popacademie en brachten ongeveer hun debuutalbum De Likt uit. Wil je deze band binnenkort zien? Ze staan donderdag 12 mei op het Nachtblind festival.

 

Lee Towers

De onverwoestbare zanger uit Rotterdam van de klassieker You’ll Never Walk Alone - Het nummer dat vaak in het Feyenoord-stadion te horen is. Sinds zijn ontdekking in 1975 is deze zanger niet meer te stoppen. Ook heeft hij  een record van 52 concerten in Ahoy op zijn naam staan. Jje kan hem op 26 april zien in Ahoy bij de Nacht van Oranje.

 

Sabrina Starke

Deze singer-songwriter is opgegroeid in Rotterdam en timmert inmiddels al ruim tien jaar aan haar muziekcarrière met veel succes. Zo werd het album Lean On Me bekroond met de Radio 6 Soul & Jazz Award voor Beste Album. Ze is erg trots op de stad Rotterdam en geeft daar dan ook regelmatig optredens. Op dit moment is ze bezig aan een tour door heel Nederland en is ze vaak te vinden in LantaarnVenster of op het North Sea Jazz festival.

 
 
Rotterdam_SW_Banner_large