1. De Vajankle

De naam zegt het al, dit seksspeeltje is een nepvagina in een enkel. Dit creepy speeltje is bedoeld voor mannen met een ernstige voetenfetish. Awkward…

 

2. Lap pillow

Oke, dat seks ook kan draaien om intimiteit snappen we, maar dit Japanse seksspeeltje trekt het iets te ver door. Het is namelijk een siliconenschoot van een vrouw waar je je hoofd op kan leggen en is speciaal gemaakt voor een intiem gevoel. Dames, heeft een man deze in huis, ren dan weg. Hard.

 

3. Humiliator Gag System

Blijkbaar houden sommige mensen ervan om vernederd te worden. Mocht je dat leuk vinden, dan kan je dit speeltje uitproberen waarbij er (onder andere) een wc-borstel voor je mond wordt gebonden. Handig als je seks wil hebben en tegelijkertijd de wc moet schoonmaken. Zo hou je zowel je partner als je huisgenoten tevreden!

 

4. Game of Moans

Zwijmel jij weg bij Jon Snow? Of wil je een keer letterlijk je zwaard in iemands schede stoppen? Dan is deze creatieve dildo iets voor jou. Het is namelijk een dildo in de vorm van het zwaard van Jon Snow. Iets anders dan de winter is coming…

 

5. Anal Speculum.

Anale seks blijkt helemaal in te zijn, maar voor sommige mensen is het nog moeilijk om uit te voeren. Deze ijzeren eendenbek kan de oplossing zijn. Het is namelijk bedoeld voor de anus, je kan het zelfs opschroeven en wijder maken… AUW!

 

6. The Sqweel

Is beffen nog geen succes geweest? Probeer dan dit speeltje eens. Dit rad met siliconen tongen eraan zou de vrouw tot hun hoogtepunt moeten brengen. Perfect voor alle luie mannen in de wereld die geen zin hebben om down under te gaan.

 

7. Hooded Spandex Full Body Binder Sack

Een spandex pak om in vast te zitten. Geen flauw idee hoe dit seksueel is maar volgens de makers is het heel erg comfortabel. Klinkt… raar? Als je ooit hiermee wordt betrapt heeft in ieder geval niemand door dat ze je betrappen tijdens een vrijpartij.

 

8. Rubber Fisting Mitten

Wil je die superkinky porno nadoen maar het ook hygiënisch houden? Dan is dit iets voor jou. Het is een soort handschoen die je boeren aan ziet doen als ze in de anus van een koe gaan, maar dan voor mensen en is het bedoeld voor tijdens het fisten. De handschoen gaat tot aan de schouder, maar dit raden we niet aan om uit te proberen. Tenzij je partner een koe is natuurlijk.

 

Foto: Unsplash