WiSH Outdoor Festival

Dit festival vindt plaats op 5, 6 en 7 juli in het Brabantse Beek en Donk. Onder andere Davina Michelle, BLØF, MAAN en CH!PZ zijn van de partij. Ook een aantal feestdj’s laten dit jaar hun aanwezigheid zien. Dus als je van bekende hitjes en meezingers houdt, is dit de ideale gelegenheid!

Tomorrowland

Tomorrowland is één van de langstdurende internationale festivals die België te bieden heeft. Van 19 t/m 28 juli kun je afreizen naar de plaats Boom om te genieten van de dancemuziek van Armin van Buuren, David Guetta, Afrojack en vele andere nationale en internationale dj’s. Je moet wel een flink eind reizen om erbij te kunnen zijn, maar als je dat ervoor over hebt, dan ga je sowieso leuke dagen tegemoet. 

Dance Valley

Ook dit is een festival dat inmiddels internationale bekendheid heeft verworven. Op één dag (10 augustus) komen in Spaarnwoude allerlei uiteenlopende artiesten voorbij, van Dave Roelvink tot Jebroer en van David Guetta tot The Boy Next Door. Voor ieder wat wils dus. 

Lowlands

Dit bekende festival kan natuurlijk niet in ons lijstje ontbreken! Het vindt plaats op 16, 17 en 18 augustus op het evenemententerrein van het pretpark in Biddinghuizen. Zangeres Anne-Marie, Royal Blood, Billie Eilish en nog vele anderen komen de boel onveilig maken. Het wordt sowieso een fantastisch evenement!

Mysteryland

Mysteryland is een dancefestival dat vlakbij Amsterdam gehouden wordt. Ook dit jaar kun je als dansliefhebber weer genieten van de allerleukste dj’s, zoals Lucas & Steve, Martin Garrix en Oliver Heldens. Dus mocht je op 23, 24 of 25 augustus in zijn voor een feestje met je favoriete artiesten, dan is dit festival sowieso de moeite waard! 

Strandfestival ZAND

Als je van een festival aan het water houdt, is dit een perfect dagje uit. Op 24 augustus is het strand van Almere gereserveerd door André Hazes, Guus Meeuwis, Snollebollekes, Tino Martin en vele andere Nederlandse artiesten. Als dat geen feestje wordt…

Appelpop

Appelpop is het ideale festival om de zomervakantie mee af te sluiten. Op 13 en 14 september kun je in het Gelderse Tiel genieten van artiesten als Racoon, Within Temptation, Nielson en Danny Vera. Nog leuker: je kunt op ieder moment besluiten om ernaartoe te gaan, want de entree is gratis.