Alle gekheid op een stokje

Snorren zijn al een tijdje helemaal hip. Kettinkjes, armbandjes, shirts en tasjes, tegenwoordig is alles bedrukt met een snor. Leuk voor op het festival, en vooral voor op de foto, zijn de snorren op stokjes. Harstikke geinig, vooral als je met al je vriendinnen gewapend bent met snor. De stokjes zijn ook verkrijgbaar met andere patronen. Hoedjes bijvoorbeeld, lippen of gekke brillen. Je kunt een heel pakket bestellen via [link:20477].

Fashionable drank meesmokkelen

Op bijna alle festivals is het niet toegestaan om je eigen drank mee te nemen op het veld. Stiekem meenemen is meestal lastig, vooral als je in een kort broekje en een strak topje loopt. Wegstoppen is dan niet mogelijk. Actrice Gwyneth Paltrow showde onlangs een wel heel fashionable oplossing: de drankarmband. Dat klinkt helemaal niet zo modebewust, maar designer Cynthia Rowley bewees het tegendeel. Helaas kost de haar ontwerp maar liefst 225 euro, dus is het wachten op een goedkopere variant. Of wees zelf zo creatief en verzin je eigen do-it-yourself-variant.

Drank in je tiet?

Wil je toch wat meer drank mee naar binnensmokkelen dan in een armband, dan is het volgende item misschien meer iets voor jou. Ken je die rugzakken waarin een zak water kan worden bewaard met een pijpje waaruit je kunt drinken? Hier is een vrouwelijke variant op verzonnen: drinken uit je tiet. Dit is een soort sportbeha waarin een zelfde soort zak verborgen zit. Deze vul je met wijn, bier of iets sterkers en het pijpje stop je even weg als je langs de beveiliging moet. Krijg je tijdens een optreden trek in een wijntje of biertje? Dan is dit ideaal. Zelf lekker je eigen drank meesmokkelen, niet meer in die enorme rij voor de bar hoeven te staan en gewoon hartstikke grappig. Het lijkt namelijk net alsof je ‘uit je tiet’ drinkt. Je vindt ‘m in de [link:20478] van Coolerfun.

Geld aan je beha

Heb je er ook zo’n hekel aan dat je steeds een tasje moet meeslepen om je geld in te vervoeren? Vrouwen hebben helaas niet zoveel broekzakruimte als mannen om hun portemonnee in te bewaren. Hema heeft hier al een tijdje geleden een oplossing op gevonden, namelijk: de decolleté-portemonnee. Dit platte, kleine zakje kun je door middel van een lusje vastmaken aan je behabandje. Handig voor al je losgeld en zelfs je pinpas en ID-pasje. Barpersoneel wil nog wel eens, hoe vervelend het ook is, vragen om je te identificeren. Geen vervelende tasjes meer die je moet meeslepen en nooit meer geld of pasjes kwijtraken op het festivalterrein. Je kunt de beha-portemonnee bestellen in de [link:20479] van de Hema.

Let me shine!

Wil je helemaal de show stelen tijdens het nachtprogramma van het festival? Neem een klein paletje met glowstickverf mee. In veel tenten is meestal wel blacklight te vinden en wat is dan leuker dan jezelf, en je vriendinnen, te beschilderen met de gekste kleuren en patronen? Verf snorren, indianenstrepen of enorme wimpers: niets is te gek. Helemaal leuk: nodig de mensen om je heen uit voor een snorretje, streepjes of patroon naar hun keuze. Dat vinden ze hartstikke tof en bouw je meteen je eigen glowstickfeestje met hun. De verf is verkrijgbaar via deze [link:20480].