Joey en Chandler - Friends


Friends Joey Chandler

“How yo doin’?” Joey van Friends is gewoon heel erg grappig. In combinatie met Chandler zijn zij de beste huisgenoten: Joey’s slechte Italiaans, Chandlers genialiteit en beider gezichtsuitdrukkingen… Never a dull moment

Barney - How I Met Your Mother


Barney How I met your mother

Barney heeft altijd geld, is altijd in voor een feestje of een partijtje lasergamen. Hij trekt veel vrouwen aan, wat eigenlijk ook een nadeel kan zijn. Jij komt nooit aan de vrouw, want hij pakt iedereen.

Charlie - Two and a Half Men


Two and a half men

Voor de krenten onder ons: bij Charlie kun je gratis in huis wonen. Hij is de ideale persoon om van te profiteren, want hij is altijd high en bezopen en onthoudt dus niets.

Blair - Gossip Girl


Blair Gossip Girl

Als ze je vijand is, ben je niet blij, maar als vriend zal ze je altijd verdedigen. Bovendien krijg je goede kledingadviezen en leer je allerlei invloedrijke mensen kennen. Citaat: “Don't worry, I can be a bitch enough for both of us.”

Leonard - The Big Bang Theory


Leonard The big bang theory

Af en toe problemen met internet? Met Leonard als huisgenoot zal het internet altijd voor elkaar zijn en bovendien hoef je je nooit meer druk te maken over vervoer. Leonard is je een huisgenoot die je overal naar toe brengt in de auto.

Schmidt - New Girl
Schmidt houdt het huis draaiende; lost verstoppingen op, maakt schoon, kookt eten en zorgt dat iedereen gezond blijft. Moet je zijn arrogantie wel op de koop toenemen. O en dat hij letterlijk alles in huis betaald heeft; van de koelkast tot de bank en het vloerkleed – en je dat graag nog eens inwrijft.

Vincent – Entourage


Vincent Entourage

Ook bij filmster Vincent woon je gratis, hij heeft geld genoeg en is niet te beroerd om iets te delen. Wil je je eigen bedrijf starten? Dan hoef je alleen te vertellen hoeveel geld je nodig hebt en je krijgt het. Wil jij een feestje organiseren? Dan regelt Vincent de mooiste vrouwen van Hollywood! O en hij is een lekker ding.

Penny - The Big Bang Theory


Alternatieve tekst voor de afbeelding.

Penny houdt wel van een drankje, maar ook als je niet blij bent kun je bij haar terecht. Ze is de perfecte huisgenoot als je wilt uithuilen of je wilt afreageren. En heb je daar geen belang bij: ze is natuurlijk ook een enorm lekker ding.

Hank - Californication


Hank Californication

Drugs, seks en rock en roll: Hank heeft veel vrouwen, drinkt veel en rijdt in een mooie auto. Hank probeert zijn ex terug te krijgen, maar geniet ondertussen ook van het leven. En met wie kan dat beter dan met je huisgenoot?