Slobber samen een lading oesters naar binnen

Oesters staan bekend als hét lustopwekkende voedsel en zijn daarom zeer geschikt om tijdens een date te consumeren. Oesters zijn lustopwekkend door de hoge concentratie fosfor, en zijn ook nog eens licht verteerbaar. Ideaal dus als je nog een lange en vermoeiende nacht voor de boeg hebt. Overigens hebben oesters qua vorm wel iets weg van het vrouwelijke geslachtsorgaan, dus is het consumeren ervan een prima opwarmertje.

Neem (een paar) asperges

In asperges zit de stoffen asparagine en asparagiczuur, die beide lustopwekkend werken. Ook handig: asparagiczuur bestrijdt vermoeidheid, wat mooi van pas komt. Niets is erger dan in slaap vallen tijdens de daad, tenslotte . Maar pas wel op dat je niet te veel asperges eet. Ze bevatten een zuur dat ervoor kan zorgen dat er juist seksuele onverschilligheid optreedt. Dat is juist het tegenovergestelde van wat je wil bereiken, dus doe vooral rustig aan met die asperges.

Ram je maaltijd vol met knoflook

Jazeker, knoflook is perfect om de gezamenlijke opwinding tot grote hoogten te brengen. Waarom dat zo is? Nou, er zitten anti-oxidanten en zwavelhoudende stoffen in die een stimulerende en opwekkende werking hebben. Ook zorgt het voor een betere bloedcirculatie, wat voor de werking van een essentieel mannelijk lichaamsdeel zeer goed van pas zal komen. Zorg er wel voor dat je allebei ongeveer dezelfde hoeveelheid knoflook naar binnen werkt, want anders is de geur voor één van beiden niet te harden.

Stop je vol met tomaten(sap)

Volgens de Spaanse meesterversierder Don Juan zijn tomaten het geheim van zijn potentie. Volgens hem moet je de tomaten tot sap vermalen, mengen met basilicum en met kleine teugjes opdrinken tot het sap je erogene organen bereikt. Een perfect aperitiefje dus! En Don Juan kan het weten, want die bleef tot ver na zijn zestigste levensjaar seksueel actief. Sla dus snel een berg tomaten in en gaan met die, uh, banaan.

Bron: soChicken