Zelf ben ik onwijs fan van onbeperkt kleine hapjes bestellen, dus sushi of tapas. Helaas is dit toch ook best wel duur om vaak te doen. Hebben jullie dat ook weleens? Zo’n gevoel dat je aan de ene kant wel weer eens in een restaurant wilt zitten maar je daar aan de andere kant daar helemaal geen geld voor hebt?

Altijd pizza bij de Italiaan

Waarschijnlijk ben ik daarom niet de enige student die vaak uitkomt bij een Italiaan. Ten eerste, is Italiaans gewoon heel lekker eten. Vaak kan je kiezen uit lekkere pasta’s of zo’n lekkere grote pizza. Zelf bestel ik bijna altijd een pizza bij een Italiaan aangezien ik in mijn hoofd heb dat ik zo’n pasta ook prima zelf kan maken thuis. Waarschijnlijk niet zo lekker als bij een Italiaan en in principe kan je ook zelf pizza maken, maar op de een of andere manier blijft het voor mij toch een rede om pizza te bestellen. 

Uit eten met een klein budget

Omdat deze pizza’s altijd heel groot zijn, bestel ik eigenlijk nooit een voor- of nagerecht. Sowieso zijn de Italianen waar ik weleens ga eten niet zo duur en zonder voor- en nagerecht kan je de rekening nog lager houden. Zo kan je toch nog uit eten met een klein budget.

Op naar Blaak

Van tevoren kiezen naar welke Italiaan je wilt, is in Rotterdam eigenlijk niet nodig. Laat een aantal Italianen zich nou toevallig verzameld hebben rond Blaak. Ideaal, want soms kan het best druk zijn waardoor er flinke rijen staan. Gelukkig hoef je in Rotterdam alleen het plein over te steken of een stukje door te lopen om te kijken of ze bij de volgende Italiaan wel een plekje vrij hebben.

Heb je binnenkort weer zo’n moment waarop je eigenlijk wel uit eten wil, maar een klein budget hebt? Ga naar één van de Italianen op Blaak!

 

Rotterdam_SW_Banner_large