1. Bananenparaplu

Hartstikke handig! Het regent best wel in Nederland en paraplu’s gaan altijd kapot of je vergeet ze, dus eentje extra is altijd welkom. Zeker in de geniale vorm van een banaan! 
Bananenparaplu: €17,95

bananenplu 

 

 

2. Sushi sokken

Je kan iemand altijd pesten door hem of haar sokken te geven, maar hoe grappig als je ze op een bord serveert al sushi? En je kan ze ook nog aan!
Suhisokken: €6,95

sushi-sokken-a41

 

3. Wijnfles glas

Dit glas hebben alle wijn liefhebbende vrouwen al geliket op Facebook.Hoe tof is het dan om dit glas zelf te krijgen? Best wel tof. Als je helemaal attent bent, kan je er ook nog een flesje wijn bij doen.
Wijnfles glas: €22,95

wijnflesglas-a95

 

4. Moai tissue houder

Zo’n tissuehouder staat wat leuker dan alleen een doos met zakdoekjes. Staat leuk en is ook echt te gebruiken, dus zo’n kutcadeau is het nou ook weer niet.
Moai-tissuehouder: €32,95

moai-tissuehouder-eff

 

5. Kraswereldkaart

Dit is best een leuk cadeau. Vooral als de ontvanger een echte reiziger is. Na elke trip kan hij of zij weer een land openkrassen en ontdekken welke kleur erachter schuilgaat!
Kraswereldkaart: €19,95

wereldkaart-om-te-krassen-f13

 

6. Vinylonderzetters

Housewarming gifts zijn altijd zo saai, weer een plant of houten letters die dan wel home, dan wel love spellen zijn echt niet meer oké. Onderzetters is ook niet het eerste waar je aan denkt om als cadeautje te geven, maar superhandig en deze zijn ook nog leuk!
Vinylponderzetters: €14,95

vinyl-elpee-onderzetters-set-van-6-e9f

7. Zonnebrandopbergplaats

Handig voor geld, pasjes en telefoon. Niemand die in je zonnebrandtube gaat kijken of je er nog een paar briefjes van vijftig in hebt zitten.
Zonnebrandopbergplaats: €12,95

tansafe-zonnecreme-met-geheime-opbergplaats-bac

 

8. Bagon and eggs set

Wie houdt er niet van bacon and eggs? Of in ieder geval een van de twee. En nu kan je het ook nog supersnel in de magnetron klaarmaken. Perfect voor de ochtend (middag) na een avondje stappen.
Bacon and egg set: €14,95

bacon-eggs-set-voor-in-de-magnetron-590

 

Beeld: Radbag