Je ouders op bezoek

Onredelijk hard drinken is hemels wanneer je de dag erna vrij bent. Maar een dag vrij waarop je lieftallige ouders op bezoek komen is geen echte vrije dag. Ouders en een kater op visite zijn namelijk een erg slechte combi. Zeker als ze onverwachts voor de deur staan en jij non-stop boven een teiltje hangt.

De date van je leven

Je bent er wederom ingeluisd door je huisgenoot, hij beloofde je op tijd naar bed te sturen en je maximaal twee biertjes te voeren. Gewoon even ter ontspanning. Die twee biertjes werden er heel veel meer, waardoor je de dag erna eigenlijk tot niks in staat bent. Helaas heb je die dag een date gepland staan met de m/v van je dromen. Op de date zelf ben je louter lichamelijk aanwezig en niet in staat om een zinnig woord uit te brengen. Resultaat? Je moet op zoek naar een andere mama/papa voor je toekomstige kinderen.

Een dag werken waar je niet onderuit komt

Helse hoofdpijn waardoor je zeurende collega, die je normaal al slecht kan hebben, nu werkelijk onuitstaanbaar is. Nog erger als het je eerste werkdag bij je nieuwe job is, maar dan is de avond ervoor je kapot drinken ook gewoon echt dom. Pluspuntje aan deze brakke werkdag? Je krijgt in ieder geval betaald om je kater uit te zitten.

Wakker worden bij een vreemde

Eerst nog onwetend wakker worden, geniet hier vooral even van. Dan om je heen kijken en je bed én bedpartner niet herkennen. Gevolgd door dat awkward moment waarop je zijn/haar naam niet meer weet. Het wordt helemaal leuk als jij een morning after kotser bent. Niet elke onenightstand kan deze eigenschap waarderen.

Een zware treinreis

Donderdagnacht was het nog dolle pret, maar de vrijdag op weg naar thuisthuis is een stuk minder lollig. De drukke spitstrein en verdrukte staplaats is geen succes voor het managen van de chronische achtbaan waar je maag in verkeerd. De wc in deze overvolle trein is natuurlijk onbereikbaar, niet kotsten, ik herhaal NIET KOTSEN.

De dag dat je moet presteren voor je studie

Een deadline die je moet halen, een belangrijk tentamen op de planning of nog erger; een presentatie of – oh horror - scriptieverdediging. Heel fijn als bij elk woord dat je zegt een gigantische alcoholwalm vrijkomt of je hoofdpijn onhandelbaar is tijdens het studeren. In een kneiterbrakke staat verplicht moeten presteren voor je studie is niet grappig.

Het moment dat je net die docent tegenkomt

Ook deze is erg ongemakkelijk, de docent tegenkomen die je vannacht nog hebt gemaild met het verhaal dat je je ‘echt niet goed voelt en hoe erg je het vindt dat je zijn college om 9 uur in de ochtend moet missen’. Weet hij dat dit een slap excuus was? Ja dit weet hij en zo niet dan ben je nu wel door de mand gevallen.

Beeld: Pixabay/Cattalin
Bron: Elite Daily