1. I love tea

Op ilovetea.nl heb je keus uit honderden verschillen theesmaken en kun je je eigen thee samenstellen. Een perfect cadeautje dus voor de echte theeleuten! 

 

2. Borreltje

Bij de slijterij hebben ze naast gewone drankflessen altijd wel kleine miniaturen. Whisky, wodka, rum of een likeurtje. Gegarandeerd succes voor een lekkere borrel!

 

3. Persoonlijke chocolade 

Geen theeliefhebber, maar een chocolate addict? Op chocstar.nl kun je je eigen chocolade samenstellen. Kies een basischocolade en versier met nootjes, snoepjes en kruiden. Leuk toch? En origineel! 

 

4. Lush-zeepje

Ben je al eens in een Lush-winkel geweest? Honderden zeepjes en verzorgingsproducten in de gekste verschillende vormen, geuren en kleuren. Je kunt hier voor nog onder de 5 euro een stukje zeep laten afsnijden. Je hebt er trouwens ook heerlijke bruisballen.

 

5. Leesvoer

Geen big surprise, maar denk ook eens aan een tijdschrift! Je hebt ontzettend fijne bladen voor onder de 5 euro. Van de Quest tot de Linda. Voor iedereen is er wel wat te vinden. 

 

6. Happy socks

Altijd goed: fijne sokken. Geschikt voor mannen en vrouwen! Bij happysocks.nl, maar ook gewoon bij H&M heb je geweldige sokken met grappige designs. En dat voor een leuk prijsje!

 

7. Vleesetende plant

Je hoeft natuurlijk niet standaard te gaan. Gekke huisgenoot? Geef dan ook een gek cadeautje. Een vleesetende plant bijvoorbeeld! Voor een paar euro bij een tuincentrum, maar ook online genoeg te vinden. Lachen toch?