The Inner Circle

The Inner Circle is een app die alleen succesvolle en aantrekkelijke leden accepteert. Een soort van Tinder, maar dan wat deftiger en alleen voor hoogopgeleiden. Misschien wel handig als dat is waar je naar op zoek bent of als je gewoon wilt praten met iemand van je eigen niveau. Voor The Inner Circle heb je een uitnodiging nodig van iemand die al in het netwerk zit. Vervolgens word je gekeurd door de website, zodat alleen de mooiste en beste kandidaten overblijven. Zelf noemt de website dat trouwens ‘the most inspiring singles’.

Happening

Bij Happening is het zo dat je net als bij WhatsApp kunt appen, maar dan anders. Happening biedt kleine appjes aan die je dan kunt combineren en in een groep kunt gebruiken. Dit zijn zogeheten plug-ins, zoals de chatfunctie, een agenda of Photo Hunt, waarbij je elke dag wordt uitgedaagd om een foto met een opdracht te maken. De eerste uploader van de foto krijgt het hoogste aantal punten.

Glance

Glance is voor de echte festivalgangers onder ons! Glance before you dance. Daten op een plek waar je toch al bent, is dat handig of handig? Het kan zomaar zo zijn dat jouw liefde gewoon op een festival rondloopt en dat jij hem op deze manier ontmoet.

Hinge

Heb je wel behoefte aan contact, maar niet met vreemden? Bij deze app kom je alleen in contact met je Facebookvrienden en vrienden van je vrienden. Zo kun je praten met mensen die je misschien al kent van gezicht of überhaupt al kent, maar ook in contact komen met nieuwe mensen.

Spoonr

Voel je je nou echt ongelofelijk eenzaam tijdens de kerstdagen en heb je wel behoefte aan een knuffel? Download dan deze app, want dit is de app voor mensen die wel in zijn voor een knuffel. Je kunt ze gewoon zoeken bij jou in de buurt. Zijn jullie allebei meteen van dat eenzame gevoel af.

Bristlr

We weten allemaal hoe sexy baardjes kunnen zijn, en wat is er nu leuker dan een hele datingapp met mannen die een baardje hebben en vrouwen die van baarden houden?

Whiplr

Je hebt natuurlijk altijd mensen die bepaalde voorkeuren hebben. Als gewone seks voor jou te gewoon is en je wel houdt van een beetje kinky, dan kun je Whiplr downloaden. Dit is de datingapp voor mensen die van SM houden en zo vind je dus mensen die dezelfde voorkeuren hebben als jij.
Beeld: Picjumbo.com/Viktor Hanacek

Bronnen: Relatie.blog.nl, Emerce en DJmag