1. Wees fris en fruitig

Misschien vrij vanzelfsprekend, maar je zal maar op date gaan met iemand voor wie dit niet zo is. Dus hij moet genoemd worden. Neem een extra lange douche, strijk dat blousje en spray dat geurtje!

2. Hotline bling

Grote kans dat jij je beste vriend of vriendin al verteld hebt dat je op date gaat. Het is niet alleen fijn om na de date meteen je beste maat te kunnen bellen, het kan ook zijn dat je ze hard nodig hebt tijdens de date. Want wanneer de date echt een regelrechte ramp is, kun je altijd het classic telefoontje plegen zodat ze jou kunnen redden. 

3. Wees geen brakke tak

Zorg ervoor dat je uitgerust bent. De date wordt voor jezelf en voor degene tegenover je een stuk minder leuk wanneer je zo brak als wat bent en alleen maar op de bank wil liggen. Houd hier dus rekening mee de avond van tevoren. 

4. Money money money

Wellicht zelfsprekend. Wellicht ook niet… Maar de tijden dat de man betaalde tijdens een date zijn voorbij. Dus zorg er als vrouw voor dat je genoeg saldo op je pas hebt staan om (een deel van) de rekening te kunnen betalen. 

5. Een nette slaapkamer

Tja… Deze behoeft niet al teveel uitleg. Je weet nooit hoe de date loopt! En wanneer jij je date binnen vraagt om nog een drankje te drinken is het ook niet relaxed als je nog snel je was van de grond moet plukken en je halfvolle glazen van je nachtkastje moet halen. 

6. Geen stress!

Waarschijnlijk zijn er weinig mensen die geen spanning voelen voor een eerste date, maar laat het niet te ver gaan. Een beetje gezonde spanning hoort erbij, maar ga niet lopen stressen. Als je al eerder leuke (online) gesprekken gehad het met je date wordt het hoogstwaarschijnlijk gewoon hartstikke gezellig!
 
Fotocredits: Unsplash/Rawpixel