Blijf slapen

Twijfel je nog of je blijft slapen in de gymzaal of bij een vereniging? Ga het gewoon doen. Je krijgt er echt spijt van als je de leukste feestjes moet missen omdat je moest rennen naar je trein.

Let it go

Jep: je bent met een heleboel mensen die je niet kent. Jep: je krijgt een shirt aan dat er niet uitziet. Jep: mensen gaan gekke dingen doen. Laat het los, doe lekker mee en chill!

Neem niet je mooiste kleren mee

De introweek is geen modeshow. Dikke kans ook dat je kleren vies worden. En over je schoenen maar niet te spreken: na een week banjeren op het introveld en in alle kroegen, zien ze er zeker niet meer als nieuw uit. Neem dus niet je nieuwste en mooiste spullen mee.

Leg je smartphone weg

Een introweek gaat over echte ervaringen en echte mensen. Duik dus niet in je telefoon om het thuisfront van elke minuut op de hoogte te stellen, dat zou zonde zijn. Gelukkig is maar weinig wat je tegenkomt Pinterest-pretty of Instagramwaardig. En het scheelt je ook nog eens stressen om een oplaadpunt te kunnen vinden.

Maar doe geen dingen die je niet wilt

Drink je geen alcohol, houd je niet van rare fratsen, ben je geen op-de-bar-danser? Blijf jezelf, en doe geen dingen met tegenzin. De introweek hoort leuk te zijn!

Praat met veel mensen

De introweek is het moment om nieuwe mensen te leren kennen. Grijp die kans aan en doe dat dan ook! Start met de mensen in je groepje en je intropapa of –mama, maar vergeet vooral ook de andere deelnemers niet. En denk je dat je lid wilt worden van een vereniging? Praat dan met veel leden om te ontdekken welke vereniging bij jou past.