1. Ongemakkelijk

Onder de douche wordt het allemaal een tikkeltje ongemakkelijker. Sta je lekker met je partner te zoenen krijg je weer een straal water in je mond, je krijgt de shampoofles niet open, je staat niet lekker en het eindigt allemaal in een grote frustrerende teleurstelling.

 

2. Elkaar inzepen

Je staat tenslotte onder de douche; er gaat ook een beetje zeepsop aan te pas komen. Toch is het wassen van je sekspartner een beetje raar. Zelfs als het je vriend(in) is. Het is misschien een lief gebaar om iemands haar te wassen, maar ik vind het maar een rare bedoening. Kan je het zelf niet?

 

3. Je kan geen lekkere houding vinden

Geen enkele man houdt het lang genoeg vol om al seksend een dame op te tillen en zo vast te houden (sorry mannen, zo is het nou eenmaal). Dus je moet anders gaan staan of zelfs liggen en eigenlijk is het allemaal net niks.

 

4. Je moet ook nog eens kou lijden

Dat flutstraaltje zonder enige druk in je smerige studentendouche is al niet genoeg om één persoon warm te houden, laat staan twee. Vet kut.

 

5. Meiden hebben grote kans op panda-ogen

Dit is vooral een dingetje als je onenightstand of nog prille liefde het met je wil doen onder de douche. Wij zien er (zeker in de beginfase) graag goed uit en een paar uitgelopen zwarte ogen helpen daar niet echt aan mee.

 

6. Het enige voordeel

Mocht het een smerige bedoeling worden daarzo onder die douche, kan je jezelf gelijk afspoelen en wassen. Top.

 

Bonustip

Deze geldt voor mensen met een bad-douche combi: ga NIET op de rand van het bad staan en dan proberen te seksen. Dat gaat fout. Gegarandeerd. Doe het niet.

 

Dat seks onder de douche dus moeilijker is dan het lijkt weten we nu wel. Maar goed, het blijft natuurlijk wel leuk om te doen, waar dan ook, dus hou je vooral niet in. Het is alleen misschien wel verstandig om te investeren in een antislipmat, naast jullie gebruikelijke veiligheidsmaatregelen!

 

Foto: Unsplash