1. Bloemen

Een gouwe ouwe, maar een bosje bloemen doet het altijd goed. Je kan er zelfs voor kiezen om een boeket te versturen met vaas én kaartje. Zo is jouw Moederdag cadeau helemaal compleet. Ga je voor rozen, tulpen, of toch een veldboeket?

2. Donuts

Ik hoor je denken: huh, donuts? Ja! Wie houdt er nou niet van? Donuts zijn lekker, grappig en origineel om te geven. Jammer dat je er zelf niet van mee kunt eten, maar grote kans dat jouw moeder hier heel blij mee is! 

3. Kaartje

Mocht je nou echt blut zijn, dan is een kaartje versturen natuurlijk een goede low-budget optie. Het leukste is wanneer je een foto van jou met je moeder in de kaart verwerkt. Maakt het kaartje veel persoonlijker.

4: Ballon

Een beetje fout, maar stiekem best leuk: de heliumballon. Dit is waarschijnlijk wel het laatste wat jouw moeder verwacht! Want zeg nou zelf: hoe grappig is het als ze de doos opent en er een ballon uit vliegt?  

5. Chocolade

Wie is er geen fan van? Met chocolade zit je natuurlijk altijd goed. Kies een lekkere reep Tony Chocolony of ga voor een doosje Leonidas bonbons. Verzin een leuke tekst voor op het doosje of de wikkel en voilà, jouw Moederdag cadeau is klaar!

6. Wijn 

Wijn is fijn! Deze mag natuurlijk niet in ons lijstje ontbreken. Is jouw moeder een echte wijnliefhebber? Dan maak je haar hier echt gelukkig mee. En om jouw moederdagcadeau helemaal af te maken, kun je het etiket op de fles ook nog personaliseren. 

Het is natuurlijk jammer dat je niet langs kunt gaan op Moederdag, maar je mag ook best een beetje trots zijn dat je Moederdag (dit jaar) niet vergeten bent ;).


Dit artikel is een samenwerking tussen Studenten.net en Greetz.