1. Drinken

Als echte student is deze periode van onthouding je niet de koude kleren gaan zitten. Het is tijd voor bier! Wijn! Shotjes! Gun jezelf een avond om alle leerstof weer te vergeten en feest te vieren.

2. Chillen

Je hebt zo hard gewerkt, het is tijd om even te ontspannen. Uitslapen, de hele dag in bed doorbrengen met Netflix; het is nu even geoorloofd. Enjoy!

3. Je vrienden weer eens zien

Jullie hebben je tijdens het leren rot-gewhatsappt over die ellendige tentamens, maar wanneer is de laatste keer dat jij je vrienden hebt gezien? Tijd om weer eens met elkaar de stad in te gaan.

4. Je kamer opruimen

De afgelopen weken stond je kamer opruimen niet heel hoog op je prioriteitenlijstje. Tijd om die zwijnenstal weer eens op orde te krijgen. Verschoon je bed, doe de gordijnen weer open en ruim je boeken op. Waarschijnlijk heb je er geen zin in, maar het voelt heus goed als je het klusje eenmaal geklaard hebt. 

5. Fatsoenlijke boodschappen doen

Een mens kan niet blijven leven op diepvriespizza en cola. Nu je toch weer alle tijd van de wereld hebt kan je net zo goed fatsoenlijk eten en drinken inslaan. 

6. Sporten

Nog zo iets wat je tijdens de tentamenperiode op een laag pitje hebt gezet: sporten. Maar nu zijn er geen excuses meer. En je zal merken, wanneer je weer in een sportritme zit is dat best lekker.