Stappen

In plaats van de hele avond vastzitten in een groezelige kroeg, kun je nu, op zijn minst het begin van de avond, doorbrengen op een terras en daar genieten van je drankjes. Met de frisse lucht en lekkere temperaturen kun je véél beter genieten van je Weizen!

 

Pauze op school

Als het lekker weer is, hoef je de pauzes tussen de colleges door niet meer door te brengen in de kantine. In plaats daarvan kun je je lunch lekker meenemen naar een grasveldje en daar genieten van de zon voordat je weer drie kwartier opgesloten zit bij een hoorcollege…

 

Feesten

Trek die partytent maar uit de opslag, want je kunt nu je woonkamer of garage weer lekker verruilen voor de achtertuin. Met een vuurkorf en een barbecue om jou en je gasten te vergezellen is je feestje meteen een stuk aangenamer wanneer je het lekker buiten kunt houden. 

 

Eten

Nadat je een tijdje in een hete keuken hebt gestaan is het natuurlijk fijn als je dat hete vertrek kunt verruilen voor een tafeltje in de koele buitenlucht. Of gewoon je bestelde eten in een restaurant/thuis opeten aan een tafeltje in de buitenlucht. Als je niet wordt aangevallen door wespen tenminste.

 

Sporten

Hoewel heel veel sporten sowieso al buiten zijn, is het wel zo fijn als je de loopband of het binnenbad nu eens kunt verruilen voor een tochtje in de buitenlucht. 

 

Studeren

Ook studeren kan een stuk fijner gemaakt worden als je gewoon lekker met je boek in de achtertuin of het park kunt liggen. Dan kun je tenminste een deel van het leed verminderen…