1. Drink warme chocolademelk met rum of glühwein!

Ben je wel een winterfan, maar kan je niet skiën? Drink een mok warme choco met rum of glühwein voor extra wintergevoel. Zoek een terrasje op in de zon om de ervaring nog beter te maken. Kleurtje op je gezicht is mooi meegenomen!

2. Kijk de 10 Best Winter Movies to Make You Feel All Warm and Cozy van Bustle!

Terwijl jij lekkere warme choco met rum drinkt, moet je natuurlijk ook iets hebben om naar te kijken. Website Bustle heeft een top 10 samengesteld met films waardoor jij je warm en knus gaat voelen (sorry boys, dit is voor de meiden). The Holiday kan hier niet ontbreken en wat vind je van een dag Harry Potter-marathon? Nog een aanrader die niet op de lijst staat: Chalet Girl!

3. Neem skiles!

Kijk, als je skiën helemaal niet leuk vindt, moet je het natuurlijk niet doen. Maar als je in de twintig bent en niet kan skiën; don’t be ashamed! Heel veel mensen van onze leeftijd kunnen niet skiën. Heb je een dag vrij? Plan een dag Snowworld in! Blijkt het na die dag dat skiën niet je ding is? Après-ski kan ook altijd!

4. Bezoek aan de Winter Efteling!

De titel zegt al genoeg. Als je zelf niet kan skiën, kan je natuurlijk wel naar een winters pretpark zoals de Efteling. Genieten!

5. Bezoek de après-ski bars/vier carnaval

Bezoek de plaatselijke bar bij jou, vraag wat foute après-ski hitjes aan, neem een drankje en spring rond op Anton Aus Tirol. Geen geschikte kroeg in de buurt? Reis af naar het zuiden voor carnaval en ga verkleed als wintersporter!