1. Handige Harry

Voor een geslaagde verhuizing is een Handige Harry zeker een must. Dit type haalt binnen no-time je Malm-bed en andere Ikea-meuk uit elkaar en zet het vervolgens ook weer in een handomdraai in elkaar. Ook voor andere klusjes zoals het ophangen en aansluiten van je lamp of het boren van een gat in de muur ben je bij de klusjesman aan het goede adres.

2. Krachtpatser

Geef je sportverslaafde vriend een gratis dagje bootcamp cadeau in de vorm van heel veel spullen de nodige trappen af en op slepen. Deze krachtpatser is namelijk onmisbaar bij het verhuizen en wanneer hij zijn sportschoolvriendjes meesleept, ben je helemaal blij. Geef ze aan het eind van de dag wat biertjes en we hebben hier over een klassieke win-win situatie.

3. Chauffeur

Ook handig, iemand me de nodige driving skills die de verhuiswagen vol met jouw waardevolle spullen heen en weer rijdt. Zeker wanneer jij een mooie kamer in de binnenstad hebt weten te vinden is een goede chauffeur die zonder problemen de auto in een drukke straat inparkeert erg handig.

4. Interieurstylist

Een ander fijn type bij verhuizen is die ene vriend of vriendin met ruimtelijk inzicht en oog voor detail. Waar je normaal gesproken zelf je meubels en je kamer zou droppen zonder er echt een plan voor te hebben heeft de interieurstylist hier hele andere idee├źn over. Dankzij dit type matcht je vloerkleed bij de kleur op de muur en staat je bed niet onbereikbaar ingebouwd tussen je tafel en bank.

5. Cateraar

Hartstikke aardig dat iedereen je wil helpen met verhuizen, maar die vriendin met twee linkerhanden lijkt op het eerste gezicht niet echt een toevoeging aan je team. Toch kun je dit type goed gebruiken door haar de rol van cateraar toe te bedelen. Hoe chill is het als er iemand is die tijdens het verhuizen zorgt voor de nodige hapjes en drankjes en wat koude biertjes achteraf? Wanneer iedereen al voorzien is van wat lekkers, kun je deze persoon inzetten als boodschappenhaler voor nieuwe spijkers, schroeven of andere dingen die je ineens tekort komt.