1. De student die alle vooroordelen bevestigt

Luidruchtig, vervelend en erg vaak dronken. Deze student bevestigt alle vooroordelen die we, als we eerlijk zijn, eigenlijk allemaal over studentenverenigingen en hun leden hebben.

2. De grappenmaker

Dit type student tref je vooral aan onder de mannelijke leden. Gewapend met een scheetkussen en een berg aan andere flauwe grappen, prankt deze student zich een weg door zijn studententijd heen. Ben je niet goed gewapend tegen zijn grappen? Pech voor jou, want dan ben jij zijn grootste slachtoffer.

3. De student die alleen maar lid is voor de connecties

Het grote netwerk dat je kan verkrijgen door lid te worden van een studentenvereniging is natuurlijk een groot voordeel. Voor dit type student is het echter de enige reden dat hij of zij lid is geworden. Op grote feesten en evenementen is deze student aanwezig, maar de avondjes borrelen met club- of dispuutsgenootjes worden overgeslagen. Alleen mensen die naam hebben gemaakt zijn het gezelschap van deze student waard.

4. De alcoholist

In de Dikke Van Dale was de student jarenlang een uitzondering op het woord ‘alcoholist’. Inmiddels is de definitie veranderd in: ‘verslaafde aan alcohol; dronkaard’. En helaas zijn er genoeg leden die dat lijken te zijn. Deze student vergeet altijd wat er vorige avond is gebeurd, omdat er veel te veel drankjes achterover werden getikt. Te herkennen aan: dubbele tong, wankel loopje en gênante acties.

5. De irritante enthousiasteling

Deze student leeft voor de vereniging, zit in minstens vijf commissies tegelijkertijd en is al vanaf dag één uit op een plekje in het bestuur. Je herkent deze student aan een fake smile en een trui, pet of een ander attribuut met het logo van de vereniging erop. Deze leden houden het enthousiasme meestal niet langer dan een semester vol, maar je hebt er altijd een paar die nooit zullen veranderen.