Wij zetten de 5 meest herkenbare scharrelgerelateerde incidenten op een rij.

 

1. Een nieuw onbekend gezicht


Je strompelt ’s ochtends slaapdronken je kamer uit op zoek naar de nodige dosis cafeïne voor de ochtend. Je loopt de keuken in en ja hoor, een nieuw persoon. Nieuwe huisgenoot? Onenightstand? Nieuwe scharrel? Wie is het en bij wie heeft deze onbekende vannacht ‘geslapen’?


2. Lawaaiige slapers

Gipswanden lenen zich niet bijzonder goed voor het dempen van geluid. Om nog maar te zwijgen over het piepende bed, het gebonk tegen de muur en het nodige gekreun om het plaatje compleet te maken. Slapen zit er niet in, voor niemand niet.


3. Wc-bril issues

In vrouwenhuizen is er maar liefst een overweldigend bewijs dat een man aanwezig is geweest in nachtelijke uurtjes: de wc-bril. Mocht je moeite hebben met wakker worden in de ochtend dan is dat bij deze opgelost, want zodra je nietsvermoedend met je slaapkoppie de wc-pot inzakt ben je klaarwakker.


4. Doucherij wordt langer


Het lijkt wel alsof je op de camping bent. Je bent gewend even te moeten wachten en hebt inmiddels een zesde zintuig ontwikkeld om precies te weten wanneer de douche vrij is. Met een nieuwe scharrel in het huis wordt de wachttijd langer en staat de radio een stukje harder. Hoorde jij iets?

 

5. Het leven wordt een modeshow


Ze duiken de kamer in en komen niet al te veel later terug in een nieuwe outfit. Zij in zijn veel te grote trui en hij heeft voor de gelegenheid ook iets makkelijks aangetrokken. En het haar? After sex chic natuurlijk.