Finland

De meeste Nederlanders haten kou, maar Finland heeft een ander soort kou. Ondanks dat het flink in de min is qua temperatuur kan je in februari  prachtige plaatjes schieten van een besneeuwd Finland. De liefhebbers kunnen zelfs los gaan op de latten op een van de vele skipistes. 

 

Spanje

Wil je toch liever een iets warmere bestemming die niet al te ver vliegen is? Kies dan in februari voor Spanje. In het zuiden van het land kunnen de temperaturen al gauw aangenaam oplopen en met een sangria in je hand heb je al gauw een vakantiegevoel.

Thailand

Deze vakantiebestemming is vooral is de zomer een toeristentrekker. Ga daarom eens een keer in februari naar dit prachtige land en ontdek de cultuur en de gastvrijheid terwijl je geniet van het altijd mooie weer in Thailand.

 

Sri Lanka

Het internationale vliegveld van Sri Lanka ligt iets buiten de hoofdstad Colombo, maar de hoofdstad kan je eigenlijk wel overslaan. Ga in plaats daarvan liever naar Negombo. Je kunt er de vismarkt bezoeken, het stadje ontdekken of heerlijk op stand liggen.

 

Italië

Iets dichter bij huis, niet al te lang reizen en altijd goed voor een vakantie gevoel. Italië heeft ontelbaar veel prachtige steden, dorpjes en gebieden, je bent dus nooit echt uitgekeken. Voor een weekje weg in februari is het perfect! 

 

Mocht je nog meer willen reizen dan zijn er altijd nog deze acht bestemmingen die je gezien moet hebben voordat je 30 wordt!