Gasten/bezoekers zijn extra gezellig

De feestdagen staan altijd in het teken van het samenzijn en met Pasen is dat niet anders. Bezoekers of gasten van de winkel of het restaurant waarin je werkt, zijn dan extra vrolijk. Ouders hebben een tweede dag vrij en de kids worden getrakteerd. Vrolijkheid is besmettelijk tijdens deze dagen. Baal je ervan dat je niet twee dagen lang paaseieren kan zoeken en opeten? Geniet van de mensen om je heen! Voor je het weet zijn de zeurkousen weer terug…

 

Je krijgt 150% en soms zelfs 200% uitbetaald

Als student zit je altijd krap bij kas. Hoe relaxed is het dan om 150% of soms zelfs 200% uitbetaald te krijgen door je werk? Soms komt daar ook nog eens fooi bij als je een goede glimlach opzet! Een extra zakcentje verdienen kan dus geen kwaad. Misschien kan je nu dat paar schoenen kopen die je al een tijdje wil hebben of je vakantiepot spekken.

 

‘Bonding met je collega's’

Jij bent natuurlijk niet de enige die moet werken tijdens Pasen. Je zit samen met je collega’s in hetzelfde schuitje. Op dit soort dagen leer jij je collega’s altijd beter kennen. Je ziet ze namelijk alleen maar op de werkvloer en praten alleen maar over werk… Wat doet je collega eigenlijk in het dagelijks leven? Misschien is hij of zij wel je toekomstige drinkbuddy of studiemaat. Paaseieren verstoppen op werk met je collega’s is trouwens ook een aanrader.

 

Credits opbouwen bij je baas

Onder het personeel zijn feestdagen niet erg geliefd om te werken. Pasen al helemaal niet, omdat het eigenlijk - inclusief goede vrijdag - vier vrije dagen zijn. Als jij aanbiedt om met Pasen te werken, gunt je baas het je misschien wel om vrij te zijn met Koningsdag.

 

Chocolade overload

Ben je bang dat je niet kan genieten van de chocolade-eieren tijdens Pasen? Geen paniek! Je baas heeft vast genoeg paaseieren ingekocht om mee te geven aan de bezoekers of gasten van je werk. Daarnaast, wat heb je nog aan paaseieren als het geen Pasen meer is? Precies: je neemt gewoon een hele zak paaseieren mee naar huis na je shift. Genieten!