Met pijn in ons hart nemen we afscheid van de warme zomermaanden en verwelkomen we de herfst. Vaarwel zeggen tegen lange avonden op het terras en picknicken in het park is lastig, maar de herfst is ook zo slecht nog niet. Hierbij een aantal redenen waarom we ook van de herfst houden.

 

1. Sweater Weather

Eindelijk kan je je lekkere warme truien weer uit de kast halen. Behalve dat het super leuk is om weer eens nieuwe kleren te dragen, zijn sweaters ook erg fijn om je winter-vetrolletjes onder te verbergen! BYE BIKINIBODY.

 

2. Fluffy dekens

Er is niks lekkerder dan op een koude, donkere herfstavond op de bank te kruipen met een fleecedekentje, pantoffels en je favoriete Netflix serie! Stukken beter dan door de regen fietsen en zeiknat aankomen in de kroeg. 

3. Prachtige natuur

Overal waar je kijkt is het gewoon mooi door de blaadjes die van de boom afvallen. Wel is het te hopen dat die blaadjes niet toevallig op een spoorlijn terecht komen, want met de trein reizen kan je dan wel vergeten.

4. Warme chocolademelk

Met van die schattige marshmallows erin. En een grote bak met chocoladepepernoten.

 

5. Niet meer balend uit het raam kijken

Het is ontzettend balen om verplicht binnen te zitten als het buiten super lekker weer is. Maar in de herfst kan je wel janken van geluk als buiten de hel los barst terwijl jij droog en warm binnen zit.