Sommigen weten al maanden wat de plannen zijn met oud en nieuw, andere twijfelen tot het laatste moment. Speciaal voor de twijfelaars: vijf manieren om oud en nieuw te vieren. Pak de sterretjes en champagne er maar vast bij!

1. Een groot feest

Met oud en nieuw worden er oneindig veel grote feesten georganiseerd. Kaarten zijn duur, maar het meestal wel waard. Hoe gaaf is het om samen met duizenden anderen af te tellen naar het nieuwe jaar? De vraag is wel of er nu nog kaarten te vinden zijn. 

2. In het buitenland

Is een feest in Nederland niet bijzonder genoeg voor jou? Vier dan oud en nieuw eens in het buitenland! Oké, het kost je een bak geld, maar je krijgt er wel een prachtige ervaring voor terug. Maak er meteen korte trip van door er een paar dagen aan vast te plakken. Denk bijvoorbeeld aan Londen, Barcelona of misschien wel New York! Enne, kun je geen hotel meer vinden omdat zoveel mensen hetzelfde idee hadden? Probeer dan eens een wat minder grote stad.

3. Geef een feestje

Zit jouw perfecte feest er niet tussen en vind je een tripje naar het buitenland te prijzig? Geef dan zelf een feest! Laat iedereen wat geld inleggen en haal daarvan een heleboel drank en hapjes in huis. Versier je huis, sluit de boxen aan en feesten maar!

feest-proosten

4. Crash een huisfeest

Zelf een feestje geven vraagt wel om een beetje organisatietalent. Heb je die niet of ben je liever lui dan moe? Bezoek dan het feestje van iemand anders! Lucky you wanneer je bent uitgenodigd, maar een huisfeestje waar je niet op de gastenlijst staat is misschien nog wel leuker. Waarschijnlijk heeft niemand door dat jij en je vrienden niet zijn uitgenodigd, omdat huisfeestjes meestal een heel gevarieerd gezelschap hebben. 

5. De kroeg

Niet zoveel zin in geregel en gedoe? Ga dan met je beste vrienden bij iemand thuis chillen en duik daarna ouderwets de kroeg in. Eigenlijk zoals je op een andere avond ook zou doen, wanneer het geen oud en nieuw is.