1. Hang een kleed of grote vlag op 

Een groot doek of kleed met een leuk printje fleurt de boel al behoorlijk op. Daarnaast is het ook gewoon makkelijk. Een paar spijkers door de muur en klaas is Kees. Hoef je ook niet moeilijk te doen met behang of meerdere posters.

 

2. Creatief met cadeaupapier

Je kan dus supermakkelijk je kasten en bureaus versieren door er leuk cadeaupapier op te plakken! Staat gezellig en is ook nog eens goedkoop. Je hebt wel geduld nodig, want het zal je waarschijnlijk niet in één keer lukken.

 

3. 365 dagen kerstverlichting

Kerstlampjes of andere lichtlijntjes doen het altijd goed als je gezelligheid in je kamer wil creëren. Ook kan je met knijpers heel makkelijk foto’s aan het lijntje ophangen. Kan je jezelf en je vrienden zien shinen.

 

4. Gooi overal kussens tegenaan

Een stuk of vijf kussens met verschillende slopen eromheen in ongeveer hetzelfde thema, is een makkelijke manier om je kamer gezellig te maken. En het is gewoon lekker om tussen de kussen te kunnen ploffen als je na een lange dag thuiskomt. 

 

5. Overbodig tapijt

Heb je super lelijk tapijt op de vloer? Gooi er een ander los tapijt overheen. Die kan je zelf uitkiezen, dus die vind je waarschijnlijk wel leuk! 

 

Bron: USA Today college