Sarbonne

Voor een leuk prijsje kan je in hartje Rotterdam lunchen, dineren of een nachtje doorhalen. Sarbonne is een echte studentenkroeg, waar je naast een gezellige sfeer binnen ook een heerlijk terras hebt waar je heerlijk kan genieten van de zon en een lekker drankje. Lunch vanaf € 4,50, dagmenu vanaf € 10,50 (en koopavondschotel voor € 8,50!).

Vapiano

Deze bekende keten zit in Rotterdam aan de Binnenrotte en naast het centraal station! Voor een klein prijsje heb je er de lekkerste pasta’s en pizza’s. Pro tip: ga niet met een grote groep naar dit restaurant, aangezien je dan vaak niet tegelijkertijd eten hebt. Wel prefect als je met een vriend of een vriendin ergens snel een lekker hapje wilt eten.

Zo-Gers

Je kunt goedkoop een driegangendiner en drankarrangement vinden bij Zo-Gers bij de Haringvliet. Zo is er al een drankarrangement voor anderhalf uur lang vanaf € 2,50 en zijn er diverse diners vanaf € 10,95. Het interieur van het restaurant geeft je een gezellig huiskamergevoel, waardoor je lekker lang blijft hangen.

Happy Italy

Net zoals bij Vapiano kan je hier de heerlijkste Italiaanse gerechten vinden voor een laag prijsje. In tegenstelling tot Vapiano word je hier wel bediend aan tafel, maar de bediening is altijd zeer snel! In de zomer heeft Happy Italy ook een heerlijk terras op de Binnenrotte, waardoor het ook een heerlijke plek wordt om te lunchen. Panini, pizza en pasta vanaf € 4,75.

De burgerij

Deze burgertent met burgers voor burgers is iets duurder dan bovenstaande restaurants, maar dit is het zeker waard! Dit restaurant is een tikkeltje hipster, maar dit geeft juist charme en sfeer. Een basic burger heb je voor € 9.

 

 

Rotterdam_SW_Banner_large