Party-outfit

Geen feestje is compleet zonder een bijpassende outfit en laat dat nou net zijn waar veel feestvierders aan vergeten te denken. Gelukkig kun je hier uitstekend op inspelen door speciaal voor de ontvanger een leuke (leuk is een heel breed begrip) outfit mee te nemen. Van een simpele kerstmuts tot een belachelijke onesie, leef je uit!

 

Smirnoff Ice

Ongetwijfeld bekend onder studenten is de Smirnoff Ice. De traditie omtrent deze drank maakt het tot een perfect cadeau. Het is namelijk zo, dat wanneer iemand een fles van deze wit-zoete meuk vindt (een fles is meestal bewust ergens verstopt), dan moet deze opgedronken worden. Dit moet gebeuren terwijl het slachtoffer op één knie zit en de hand waarmee hij niet drinkt als vuist omhoog steekt.

 

Gezonde hap

Voor de gezonde verrassing hoef je niet verder te zoeken dan in je eigen supermarkt. Neem tijdens het doen van de boodschappen een broccoli en een courgette mee, en pak deze mooi in. Ook voor dobbelen een prima optie: niemand zal een idee hebben wat het is, en de verrassing zal daarom groot zijn. Hartstikke kut, niet leuk, maar wel gezond!

 

Speciaalbier (of toch niet..)

Erg cheap en ideaal om last-minute toch nog een soort cadeau te produceren. Men neme twee goedkope flesjes pisbier (iedereen heeft wel zijn smerigste slootwater of choice, kies dat). Verpak beide in cadeaupapier (of kranten, voor de echte pauperuitstraling). Geef de ontvanger eerst één cadeau, en vertel erbij dat het ge-adt dient te worden voordat hij/zij het ‘echte’ cadeau krijgt. De gelukkige zal onderhand zijn gaan vermoeden dat het ‘echte’ cadeau, dat dezelfde vorm heeft, dan een lekker speciaalbiertje is. Helaas.

 

Gewaagde gereedschappen

Vooral leuk als sint of kerst gevierd wordt in het bijzijn van meerdere vrienden of zelfs familie. Verras de ontvanger met enkele erotisch getinte voorwerpen of spellen, voor net dat beetje extra ongemakkelijkheid in de woonkamer.

 

 Foto: Unsplash