De realiteit is altijd anders dan in de film.

1. Het automatische proces 

Het wordt heerlijk licht in je hoofd en de liefdesbom vanbinnen wordt groter en groter. Je heupen wiegelen soepel, in de spiegel zie je een hotte stoot en voor je staat je droomprins(es). Zijn golvende bruine haren hangen nonchalant in zijn gezicht. Het begint rustig met één biertje en een kusje op de wang. Eén biertje wordt vertiendubbeld en een onschuldig kusje worden kneepjes in je kont. De vele biertjes worden misselijkheid en de kneepjes in de kont worden seks. 

 

via GIPHY

2. De Dirty Dancing-poging 

Terwijl jullie heftig zoenend de slaapkamer binnenlopen flikker je over de tyfuszooi op de grond en bijt je per ongeluk in zijn lip. Stuntelend klim je met je verovering het stapelbed in waar je met je hoofd tegen het plafond stoot. Na een intens kort beurt waarbij niemand klaarkomt, ligt de één uitgeput bij te komen en de ander is al in slaap gevallen. Dirty Dancing is klote als je er zelf in denkt te spelen.

 

via GIPHY

3. Goedemorgen pareltje 

In een intense roes heb je je avond beleefd en met helse koppijn wordt je geschokt wakker. Naast je ligt niet die droomprins(es) waar je je avonturen mee beleefd dacht te hebben. Naast je ligt een naar bier- en zweetstinkende rond de 20-jarige student die kwijlt. Dat geile donkerbruine haar van gister zit geplakt aan zijn voorhoofd. Een gescheurd condoom op je nachtkastje en een string op de grond. Fuck zooi. Waarom is er geen terugspoelfunctie in het leven? 

 

via GIPHY

4.  Jong, bruisend en leeg 

Je bent jong, bruisend, een tikkeltje impulsief, levenslustig én wild. Alles bij elkaar heeft ervoor gezorgd dat je nu met een leeg gevoel op je kamer luistert naar akoestische liefdesverdrietliedjes. Een beetje down zit je in je onesie met een kop thee je koppijn weg te drinken. Op het moment dacht je echt dat dit de beste keuze en de avond van je leven was. Nu je zonder zijn nummer, maar wel met een flinke kater aan de Netflix zit, baal je toch een beetje van je actie. Ach, je leeft maar één keer. 

via GIPHY

5. The Walk Of Shame  

Geen luxe ontbijt, geen opwekkende douche  en geen schone kleren. Met wallen, uitgelopen mascara en je uitgaanskloffie inclusief gescheurde panty trotseer je de ochtendfietsfile. Je bent bang dat de gestylde wijven en nette zakenmannen de seksgeur ruiken. Met gebogen hoofd fiets je in topsnelheid richting je vertrouwde stekkie. Nog even racen langs de Etos voor een morning afterpil en dan een powerdouche nemen. O fijn, een onenightstand: dosis hormonen én een soa-test erbij.

via GIPHY