Het fysieke fiasco

Een helse kater, pijn in je kaken van het knauwen en een serieus slaaptekort. Een festival kan nogal heftig zijn voor de lichamelijke gesteldheid. Je voelt je spontaan vijf jaar ouder. En dan denk je dat je het ergste gehad hebt, staat opeens die dinsdagdip voor de deur… 

 

Alles kwijt 

Ook fijn, de day after dat geweldige festival wakker worden zonder je telefoon, sleutels en portemonnee. Ook delen van je geheugen ben je kwijt, net als dat nummer waar je zo lekker op ging.  Je partymatties zijn nergens meer te bekennen en in het ergste geval heb je jezelf zo misdragen dat je ook een stukje eigenwaarde verloren bent.  >Zo herkenbaar, maar zo niet chill: die piep in je oren omdat je weer eens te dicht bij de boxen hebt gestaan. Gehoorbeschadiging is niet gaaf dus goeie oordoppen zijn zeker geen overbodige luxe. Het dragen van oordoppen gaat namelijk niet ten koste van het geluid, luister hier maar eens hoe muziek klinkt mét gehoorbescherming!

 

Geld = weg

Al je geld is op magische wijze verdwenen. Waar het precies heen is gegaan: geen idee! Waarschijnlijk heb je het opgedronken, uitgegeven aan veel te dure raketjes of er een of andere bizar prijzige hipster-hamburger van gehaald. Hoe naar is het dan om na afloop nog her en der wat verdwaalde munten terug te vinden die volgend jaar niet meer geldig zijn.  

 

Getrashte outfit

Zelfs als het niet geregend heeft en jouw festivaldag louter uit een strakblauwe lucht + zon bestond zijn je schoenen gigantisch vies. Je kleren zijn ofwel doordrenkt met zweet of overgoten met bier. Je hippe zonnebril stond je prachtig, maar heeft het onstuimige gefeest niet overleefd. Superbalen, maar wel een goed excuus om snel een nieuwe festivaloutfit in te slaan! 

festivalkorting