1. Zelfgemaakte hazelnootpasta

Ten eerste, de basis van alle recepten: zelfgemaakte hazelnootpasta. Allerhande maakt het ons wel heel makkelijk om onze verslaving nog erger te maken. Dit recept bevat slechts 5(!) ingrediënten en je kunt binnen 35 minuten je eigen hazelnootpasta op je boterhammetjes smeren. Lets get this party started!

 

2. Mueslireep

Een tweede recept dat niet kan ontbreken is de Nutella mueslireep. Niet alleen een heerlijk tussendoortje, maar ook nog eens handig voor onderweg. De basis ingrediënten van dit recept zijn Nutella (hoe kon het ook anders), havermout, honing, kokosolie en een snuf zout. Het uitgebreide recept vind je hier.

 

3. Warme choco met Nutella

Bij recepten met Nutella denk ik eigenlijk zelf al vrij snel aan dingen die je kan eten. Echter kan Nutella ook verwerkt worden in een drankje. En wat is nou een van de meest voor de hand liggende drankjes in de winter? Yes, warme chocolademelk! En laten we dit nou op een hele makkelijke manier kunnen combineren met Nutella. Het recept is vrij simpel, 3 ingrediënten die je nodig hebt zijn als volgt: melk, Nutella en slagroom.

 

4. Nutella brownies

Er ging een wereld voor mij open toen ik dit recept voorbij zag komen. Twee van mijn favoriete dingen worden gecombineerd in 1 recept: Nutella en brownies. En nog iets waar ik heel erg van hou: easy peasy en maar 2 ingrediënten. Het recept van deze gemakkelijke en smakelijke brownies kun je hier vinden.

 

5. Nutella chocolate chip cookies

Dit recept maakte mij heel erg blij. Chocolate chip cookies mét gesmolten Nutella aan de binnenkant? Kan deze dag nog beter? Het recept van deze koekjes kun je vinden door hier te klikken en geeft je een uitgebreid recept met foto’s, die het maken van deze koekjes nog net ietsje makkelijker maakt.

 

Foto: Unsplash