Sleutelhanger met flesdop

Nooit meer gedoe om te achterhalen welke flesjes ze op festivals verkopen en hoe je dopjes het beste mee kunt smokkelen naar binnen. Met een universele flesdop voor aan je sleutelhanger zijn deze problemen direct opgelost! Hiermee kun je je geopende flesje namelijk gewoon weer sluiten. 

Powerbank

Vooral als je festival een aantal dagen duurt is een powerbank superhandig en bijna onmisbaar! Je kunt je mobiel makkelijk opladen, zonder gedoe bij de weinige stopcontacten (als die er al zijn). Extra handig: één die je gemakkelijk aan je sleutelbos meeneemt het festivalterrein op. 

Oordopjes

Een nadeel van festivals is dat de muziek vaak zo hard staat. Omdat het goed is om voor je kwetsbare oren te zorgen – je wilt immers je hele leven van muziek blijven genieten, toch? – moet je echt festivaloordopjes hebben. Hiermee kun je namelijk genieten van de muziek, zonder dat je bang hoeft te zijn voor gehoorbeschadiging. 

G-tag tentvinder

Ben jij weleens je tent kwijtgeraakt op een festival? Op de bijbehorende camping is het vaak een grote mierenhoop van tenten. Met deze tentvinder raak jij je tent nooit meer kwijt en vind je deze ook ’s nachts – na een paar borrels – weer terug. De G-tag kun je aan je spullen hangen (aan de tas in je tent of aan je tent zelf), waarna je op de app kunt kijken waar deze zich bevindt.  

Draagbare douche

Handig voor een meerdaags festival! Uren wachten voordat je eindelijk aan de beurt bent om te douchen? Met een draagbare douche niet meer! Deze zak kun je namelijk vullen met 15 liter water. Als je hem aan het begin van de dag ophangt in de zon, dan warmt het water op en kun je uiteindelijk heerlijk warm douchen. 

 

Beeld: Pixabay/SanDraP