Wil jij komende maand een keer gratis met een vriend(in) naar de film? Beantwoord hier onze vraag om twee vrijkaartjes voor Bad Moms 2 te winnen!

1. Justice League – releasedate: 16 november

Hou jij van een goede battle plus Ben Affleck en Gal Gadot in een strak pak? Justice League is een knalharde actiefilm waar onze favoriete superhelden Batman, Wonder Woman, the Flash en Aquaman samenwerken om Steppenwolf en zijn leger van Parademons tegen te houden.

Check de trailer hier

 

2. Battle of the Sexes – releasedate: 23 november

Deze film is weer helemaal actueel in 2017. Wie zijn er beter: mannen of vrouwen? In ‘Battle of the Sexes’ gaan we terug naar de jaren ’70 waar deze strijd ook oplaaide. Emma Stone (La La Land) en Steve Carell (The Big Short) staan sinds de film Crazy Stupid Love weer tegenover elkaar als Billy Jean King en Bobby Riggs in de meest spetterende tenniswedstrijd van de seventies.

Check de trailer hier

 

3. Coco – releasedate: 29 november

Jaaaaa een heerlijke Disneyfilm! Het maakt niet uit hoe oud we zijn, Disneyfilms blijven voor ons geweldig jeugdsentiment. Heerlijk om lekker onderuit gezakt naar te kijken en te genieten. Coco is een kleurrijk spektakel voor jong en oud. In de film droomt de jonge Miguel ervan om muzikant te worden. Hij belandt op een mysterieuze wijze in een magische wereld en ontdekt het verhaal achter zijn familiegeschiedenis.

Check de trailer hier

 

4. Bad Moms 2 – releasedate: 30 november

Christmas is early this year! Sinterklaas is nog niet in het land, maar de Kerst mag al komen wat mij betreft. In Bad Moms 2 gaan de drie ondergewaardeerde en overwerkte moeders de uitdagingen van kerstmis aan. Er wordt van alles van ze verwacht en tot hun grote schrik verwelkomen ze dit jaar ook hun ultieme vijand: hun eigen moeders.

Check de trailer hier

 

5. Breathe – releasedate: 14 december

Dit waargebeurde liefdesverhaal is een prachtige tranentrekker. De jonge Robin Cavendish raakt tot aan zijn nek verlamd door polio. Zijn vrouw Diana doet er alles aan om Robin hoop te geven en te motiveren om zijn leven weer op te pakken. Samen vechten ze elke dag voor hun liefde en voor hun zoon.

Check de trailer hier

 

WIN! WIN! WIN! WIN! WIN! WIN! WIN! WIN! WIN!


Heb jij de kerstkriebels ook al zo hoog zitten? Pak dan nu je kans! Studenten.net geeft 5x2 kaartjes weg voor de geweldige film Bad Moms 2! Klik op de poster en beantwoord de prijsvraag om in aanmerking te komen voor de kaartjes!

 

Poster BAD MOMS 2 NL 70x100 bijgesnedenn