Incestueuze praktijken

Natuurlijk neemt iedereen het liefst zijn eigen ouders mee op introductieweek; lekker vertrouwd en zo krijg je geen heimwee. Om je eigen ouders niet teveel te hoeven missen krijg je tijdens de intro daarom vaak een tijdelijke papa/mama toegewezen die je deelt met een aantal andere eerstejaars. Samen kunnen jullie gezellig een gezinnetje spelen. In dit gezellige gezinnetje is het soms zo gezellig dat jullie, zeker na de nodige drankjes, niet van elkaar af kunnen blijven. Tijdens de intro gaan er daarom sowieso één of meerdere incestueuze praktijken voorvallen waarbij jij of een van de anderen met de papa of mama van de groep zoent of juist met elkaar.

 

Een vermissing

Een nieuwe stad in combinatie met veel drank kan soms wat verkeerd uitpakken. Ga er daarom maar vanuit dat er tijdens de introductieweek minimaal één groepsgenoot tijdelijk vermist raakt en the day after ontwaakt zonder te weten waar hij/zij is, maar wel met een flinke kater. Een nieuwe stad is overigens geen vereiste voor dit voorval, ook in een bekende stad kan iemand na de nodige drankjes spontaan vergeten waar zijn huis woont, waardoor een bankje in het park opeens een logische slaapplek wordt.

 

Knock-out

Of het nou na een avondje feesten is, een middagborrel of nog voor de lunch; tenminste één iemand uit je groep gaat tijdens de intro nokkie van de drank. Deze kannenkijker, wie weet ben je het zelf, is niet meer in staat om ook maar iets te doen en is louter lichamelijk aanwezig. De gehele maaginhoud wordt uiteraard erg charmant op een willekeurige plek naar keuze gedropt. Deze persoon is de dag erna vaak nergens te bekennen en ligt in bed nog zijn roes uit te slapen of komt juist nog dronken van de dag ervoor opdagen.

 

Bezoek aan de lokale vreetschuur

De plaatselijke frietboer, kebabspecialist of pizzabakker wordt tijdens de introductieweek je beste vriend. Na een wilde nacht feesten eindig je tijdens de intro namelijk minimaal één keer - al is de verwachting wel vaker - in de lokale vreetschuur om je honger naar een vette hap te stillen. Houd het vooral op een nachtelijk bezoekje want op een nuchtere maag is dit voedsel niet te vreten.

 

Vrienden voor het leven

De introductieweek is hét moment om anderen te ontmoeten die ook allemaal aan het eerste jaar van hun studie beginnen. Je gaat daarom sowieso een hoop leuke mensen leren kennen waar je tijdens je studie én vaak daarna nog contact mee hebt. De introductieweek en alle ervaringen (zoenen, elkaars haren vasthouden tijdens het kotsen, late-night snack in jullie favoriete friettent en vele andere hilarische dronken gebeurtenissen) zijn iets wat jullie gezamenlijk meemaken en worden herinneringen waar je vele jaren later samen nog smakelijk om kunt lachen.