1. Een gerecht waar je 10 dingen niet van lust/mag eten

Kies iets wat even lekker is en wat je wel mag en kan eten. Niet iedere handheld is tegenwoordig up-to-date en zo staat de bediening weer 5 minuten te klungelen om alles in dat apparaatje te krijgen en is waarschijnlijk de helft weer vergeten.

 

2. Gerechten die niet op de kaart staan

Het komt wel eens voor dat je een gerecht hebt gegeten die een week later niet meer op de kaart staat. Super jammer, maar je moet nog langer op je eten wachten als je de bediening voor dat ene gerecht heen en weer laat lopen naar de keuken. 

 

3. Smoothies

Heerlijk die smoothies, maar het duurt zó mega lang. Een verse jus is bijvoorbeeld zo gemaakt en hoeft niet helemaal in een blender voor een paar minuten. Plus, het is even lekker en gezond.

 

4. Ingewikkelde cocktails

Dit sluit eigenlijk aan bij punt drie. Ginto’s, Aperol Spritz en Bloody Mary’s zijn zo gemaakt, maar cocktails met 10 verschillende ingrediënten duren zo lang en dat zorgt voor vertraging van de hele bar, dat weer zorgt voor meer vertragende drank, dat weer zorgt voor uitdroging… ach je begrijpt het wel.

 

5. Onnodig extra suiker of saus

Tip: geef dit gelijk aan als je je gerecht of drankje bestelt. Dan komt het in 1 keer en hoeft de bediening niet heen en weer te lopen voor dat ene bakje saus of suikertje. Ongelofelijk zonde van de tijd.