Daarom hebben wij vijf herkenbare dingen voor je op een rijtje gezet!


 

1. Je ziet het als één groot vreetfestijn

Al die eieren, feeststollen en chocolaatjes, voor jou zit daar geen betekenis aan. Sterker nog: je baalt, want hierna zal je weer een paar dagen op de lijn moeten letten.

 

 

2. Je kunt niet meer rustig boodschappen doen

Elk jaar hetzelfde liedje. Je kunt geen stap zetten in de supermarkt zonder doodgegooid te worden met paaseitjes, paashazen, paaskoeken, paasbrood.. ALLES lijkt opeens Pasen!

 

 

Je moet verplicht gezellig doen

Voor jou hoort Pasen thuis in het rijtje van Kerst, Pinksteren en Oud & Nieuw.. Je moet verplicht een glimlach op zetten als de hele familie weer langskomt

 

Je kent het verhaal niet

Misschien ben je niet gelovig of heb je een andere reden, maar als je het verhaal achter Pasen niet kent, zal je waarschijnlijk ook niet begrijpen waarom het naast een collectieve vrije dag, een belangrijke gebeurtenis is voor een hoop mensen.

 

Je kunt nergens naartoe zonder dat het druk is

Pasen is een moment in het jaar dat iedereen, maar dan ook íedereen 'even gezellig' naar de braderie gaat, de meubelboulevards bezoekt of een boswandeling maakt. Heb jij dezelfde plannen? Vergeet je rust dan maar!

Maar heel stiekem…. Geniet jij ook wel van die lekkere chocolade-eitjes en even een vrije dag. En anders kun je altijd nog een festivalletje bezoeken! Zalig Pasen! ;)


GIF's via: Imgur/ The Frisky